CS:GO hileler

Son üç maçın üçünde de denk geldiğim durum. Sinir bozucu, bazıları oldukça belli etmesine rağmen inatla hile olmadığını iddia ediyor. Bu arkadaşlara hile kullandıklarını söylediğinizde kendileri size +1000 saat, FACEIT Level 10, global Elite gibi yalanları ile sizi savuşturmaya çalışacaktır. Reportu atın geçin.

Ha bir de o var vallahi deli ediyorlar bir de alttan axaxaxa yazıyor ya 2 tane İngilizce kelime yazıyorum ona da cevap veremiyor küfür etsem anlamayacak sinir bozucu durum
 
bu aralar r6 hileleri çatur çutur banlıyor :)
Ben çok uzun zamandır R6'da oyuncular yasaklandığını görüyorum sürekli sağ tarafta bildirim geliyor. R6 ekibi yeni sezonla beraber bu konularda daha sıkı çalışacaklarını söylediler. Darısı CS ekibinin başına.
 
Güven faktörlerimiz yüksek hesaplarımız seçkin dün Supreme-Global maça girdik maç başında karşı takım bizim win sayımızı + ranklarımızı chatten yazdılar duvar ve kapı atmaları mı dersin bekleyip bekleyip senin başka yere baktığında çıkmaları mı dersin, iyice soğudum oyundan R6 başlamak istiyorum ama baştan oyun öğrenmeye üşendiğim için başlayamiyorum bir türlü.
 
Güven faktörlerimiz yüksek hesaplarımız seçkin dün supreme-global maça girdik maç başında karşı takım bizim Win sayımızı + ranklarımızı chatten yazdılar duvar ve kapı atmaları mı dersin bekleyip bekleyip senin başka yere baktığında çıkmaları mı dersin, iyice soğudum oyundan R6 başlamak istiyorum ama baştan oyun öğrenmeye üşendiğim için başlayamiyorum bir türlü.

Al benden de o kadar diyorum valoranta geçiyim kim uğraşacak a b C bir sürü side var karakterlerin skilleri başka FPS oyunuda oynamıyorum CS'den başka.
 
Psikolojini düşünüyorsan bu tarz rekabet oyunlarına fazla kaptırma kendini, bunu yazdığımda heee hile kullanmışsın diyenler olacaktır mutlaka fakat iki defa steam hesabım VAC ban yedi, dilekolay 6000 saatlik hesap overwatch ban yedi, kesinlikle kendini savunma gibi bir şansın yok, defalarca yazdım fakat çaresiz. Rankım global, overwatch yapanlar max mg dir, tabi onlarda haklı, VALVE onlara izleyip oy verme hakkı vermiş, sırf kendisi iyi oynayamadığı için başka insanları hile olmasa dahi hile olarak işaretleyecek insanlar var. Hesabımı kendi bilgisayarım hariç bir tane bilgisayarda açmadım (internet cafe, arkadaşın bilgisayarı vs.) yada bilgisayarımda hile namına tek bir program dahi yokken ban yedim, ben ban yemeden önce 350 winimin silindiğini bilirim, oynadığım arkadaşlarım hile çıktı, hiçbirini de anlamadım. Ban yiyen iki hesabıma 5000tl civarında yatırmışımdır rahat, hesabın birini sattım diğeri duruyor öyle, kendime yeni hesap aldım, artık csgo yok :) açık dünya oyunları, aksiyon oyunları, ralli oyunları, strateji oyunları vsvs, oyun oynamaktan ilk defa bu kadar zevk alıyorum, oyun demek sadece csgo pubg demek değil, araştırın bakın, indirimlerde oyunlar alın, ama benden tavsiye csgo ya bulaşmayın, oyunu hesabınızdan tamamen kaldırın, o zaman görün bakın oyun dünyası nedir.. iyi geceler
 

Geri
Yukarı