CS:GO hileler

Screenshot 2021-01-08 204708.png
 
1 yıl önce bende hep hileyle oynardım ama ayıp yani rekabetçide insanların ligi düşmesin diye hiç rekabetçi girmedim hep özel oyunlar.
 
Günde 4-5 tane Overwatch izliyorum 5 tanesinden 3'ü spinbot, mevlana gibi dönüyor. İzlemekten sıkıldım. Garipsediğim şey ise 6 aydır tek bir hile bile gelmedi karşıma. Güven faktörü çok önemli.

Bu güven faktörü ne ile artıyor? Ben mesela zamanında övgü almıştım 250'şer tane övgüm var. 2.5 k saatim var, yabancılarla oynamıyorum takımım var, takımımdakilerde 1Knın altında saati olan yok ve sık sık hile geliyor.
 
İnsanların utanması arlanması kalmamış, rekabetçiyi geçtim 1 2 yoldaş giriyoruz arkadaşla karşıya bir Rus geliyor ulan insan hiç sıkılmaz sürekli cross koyuyor ölüyoruz kafamız çıkmıyor, ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Giriyorum profiline 4 sayfa -rep yazıyor utanmamış onları da orada saklıyor, insan bir siler temizler yok arkadaş.

Seçkin hesap bir de :D seçkin.

Aga en iyisi bırak, Online oyunlar adamda rahat bırakmıyor Valorant olsun LoL olsun ,singleplayer oyunları oyna.
 
Siz neden hile gelince çıldırıyorsunuz? Hileyi bildirip "+left", "+forward" yazıp hayatınıza devam edin. Tüm dünyanız sizin cs olmuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı