Ne olacak bu ülkenin hali?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam forumda siyaset yapılıyor mu? Ona göre konuşacağım da. Sonra başımız yanmasın :D
 
Şimdi bakınca yaşıyoruz diye şükretmemiz gerekiyor o halde. Yaşadığım için ülkedeki kötü durumları göz ardı mı etmem gerekiyor. Şükür yaşıyoruz ama ülkenin durumu kötü. Türkiye hiçbir zaman Almanya, İngiltere seviyesine gelmedi gelmeyecek ama durumlar çok daha iyi olabilir.
 
Böyle adamlar her zamanda vardı. Atatürk zamanında hatta ve hatta Sultan 2. Mahmut zamanında da ''Batıcı, Avrupa köpeği, gavur'' diyenler bulunmaktaydı. Bunlar engel değil. Yapmamız gereken bilimde ve ekonomide ilerleyip ülkemizi geliştirmek. Ülkeden gideceğim ülke kötü diyenlerin gidebileceği en iyi ülke Afganistan'dır. :D
Bak abim fikir var, çözüm önerisi var, imkan tanıyan yok. Geçenlerde gördüm adam 5 milyon TL'sini sırf camiye bağışlamış, gençlerde fikir var, sermaye yok, özel sektöre yatırım yok. Adam ülkeden kaçmaya mahkum.
 
Anlıyorum. Tayyip baba demen beni rahatsız etti. Azıcık araştırsan baba dediğin adamın nasıl bir baba olduğunu anlarsın.
Abi diğerleri de baba değil ki bulabildiğimizin en iyisini tayipte buluyoruz.
Yani şuanki hükümetin de eleştirilecek yanı vardır belki ama yukarısına çıkan yok yani onu demek istiyorum.
 
Evet vallah bizde 60-80 TL'lık yağ alıyoruz. Vallah zorluk çok var. Ama açlıktan ölmüyoruz o kadar değil. Yine Allah'a şükür tabii. Ama diğer her şey sınırda malesef. 2023'te işler düzebilir biraz. Şu hastalıklar ve çevremizde ki kaos biraz azalır o zamana kadar. Dünya bile ekonomik krizde şu an yine şükretmen lazım.

Hocam yine formunuzdasınız :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı