450TL'ye klavye ve mouse tavsiyesi

Bütçe
450
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Kullanıyorum, tavsiye ediyorum. 1 yıldır sorunsuz çalışıyor aldıktan kısa bir süre sonra her mekanik klavyede olan yay sesi kesiliyor. Marka fanboylarına takılma.
https://www.hepsiburada.com/gamepower-ursa-10000dpi-usb-oyuncu-mouse-siyah-pm-HB00000C1DSS Bunu da kullanıyorum, memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. Logitech G300s'den buna geçtiğimde baya rahatlamıştım.
Çöp.
Çöp.
 
Biraz aşabilirsen bunlar var.

Biraz aşarım dersen klavye şuna bakabilirsin.

 
Gamepower klavye atan arkadaşlara kızgın atan olmuş. Bu bütçede mekanik, sessiz üstüne birde fiyata dahil mouse var. Ne bekliyorsunuz SteelSeries mi atsın adam?
Daha iyi alternatifler varken GamePower alıp 1 ay sonra bozulunca Forum'da konu açmasını bilirler ancak, kalitesiz GamePower ürünleri.
 
Tamam, 300 TL bandına kadar yahut 350 olsun bir Outemu Red Switch kaliteli marka klavye bul üstüne 140 TL Clutch GM11'e göre daha iyi Mouse bulup bana atarsan bu yorumunu kabul edeceğim. Gamepower Calypso modeli güncellendi ve içinde Optical Switch bulunmakta GM11 de bu fiyatta çok iyi. Haberin olsun marka bağımlısı.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı