Yasuo ile oyun kazanılmıyor

LL Stylish

Femtopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hepinize merhaba. Forumunuza yeni kayıt oldum. Çok güzel forum. Benim bir sorum olacak. Ben LoL oynuyorum ama çok oynuyorum sürekli maç giriyorum. Hep Yasuo alıyorum onu başkası alınca kapatıp başka giriyorum. Çok iyi oynuyorum Yasuo'yu hatta kayarak sıçra atıp hortum atabiliyorum ama hiç maç kazanamıyorum.

Hiç karşımdaki adama ezilmiyorum sürekli kesiyorum ama takım hep öldüğü için gücüm yetmiyor diğer adamlara. Onlar da bana diyor sen çok iyi oynuyorsun diyorlar hile falan sanıyorlar ama hiç kazanamıyorum.
 
Takımında iyi oynayanları da kastırmaya çalış. Onlara kil salmayı düşün. Tek başına kasman oyunu kazanmak için yeterli değil belli ki.
Hayır videolarda hep taşıyorlar beşte beş atıyorlar. Ben de aynılarını yapıyorum hep 30 adam öldürmesi alıyorum ama kazanamıyorum. Zaten Yasuo'nun olduğu takımda başka kimse birisini öldürmez oyunun kuralı bu madem bilmiyorsun yazma o zaman. Yasuo öldürmeleri alır her zaman.
 
Tipik Yasuo oyuncusu olarak büyük ihtimal kendin için oynuyorsun. Sürekli takımın ihtiyacı olan Red'leri Blue'leri kesiyorsun, lanelere gidip minyon ve kill çalıyorsun kısacası sadece kendine çalışıyorsun. Devam et böyle, güzel maç kazanırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı