Bannerlord lord saçmalığı

chfumut

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
456
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Krallığımı kurdum sonunda ve oyun mükemmel. Fakat şunu kaldırmazlarsa oyun çok kötü olacak. Ben dün 3 saat Aseray ile savaştım ve 3000 kişiyi 354 kişiyle aldım herkesi neredeyse esir alıp kalelere doldurdum. Ama adamlar kaçıyorlar, kaçtıktan 2 dk sonra 600 kişiyle geri geliyorlar. 4 yerleşkem var birini korurken diğerine saldırıyorlar bunu kurtarıp diğerine gidiyorum, onu da kurtarıyorum yine esir alıyorum. Ama kaçıp geri 600 kişiyle geliyorlar ben neden bu kadar hızlı asker toplayamazken onlar dolabiliyor?

Krallığımı kurdum sonunda ve oyun mükemmel. Fakat şunu kaldırmazlarsa oyun çok kötü olacak. Ben dün 3 saat aseray ile savaştım ve 3000 kişiyi 354 kişiyle aldım herkesi neredeyse esir alıp kalelere doldurdum. Ama adamlar kaçıyorlar, kaçtıktan 2 dk sonra 600 kişiyle geri geliyorlar. 4 yerleşkem var birini korurken diğerine saldırıyorlar bunu kurtarıp diğerine gidiyorum, onu da kurtarıyorum yine esir alıyorum. Ama kaçıp geri 600 kişiyle geliyorlar ben neden bu kadar hızlı asker toplayamazken onlar dolabiliyor?

Bir de krallığı kurdum durmadan Arzagos bana İngilizce mektuplar yolluyor hiçbir şey anlamıyorum (anlıyorum biraz ama o kadarını değil) ve kendi kendine haritada bir yer işaretleniyor nedir bunlar?
 
Warband'da inşa bölümünde karakoldu galiba onu inşa edince kaçmaları zorlaşıyordu. Bannerlord'da var mı acaba ?
 
Kaledeki esir sayısı ile kaleyi koruyan asker sayısı orantısız olduğunda vızır vızır kaçıyorlar. Lordları zindana atacaksanız orada adam tutun, yüksek seviye tutsakları alın sadece. Mümkün mertebe satın, salın, kalabalık tutmayın.

Gerçek dünya mantığı şöyle, savaşta ölen az yaralanan çok. Lider varsa tekrar toplanabiliyorlar.
 
Günlük %4 kaçma ihtimalleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bannerlord'u ben ilk çıktığında oynadım sadece en son durum ne bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı