Şu motor sevdanızı bırakın hocam 10 beygir fark var sadece o da sadece yarış yapacağınız zaman etkiler başka hiçbir türlü yok bu 10 beygir az bu araba çöp diyemezsiniz.(1.3 tce ve 1.6 egeaya göre)Egea üst modeli olsa bile almazdım şahsen.
Megane 4 saplar geçer.
Hocam maşallah sizde tüm arabalar var herhalde.
Maşallah hocam Allah kaza bela vermesinBende şu an iki araç var Egea ve F30. Onun haricinde vaktinde birden fazla marka sahibi olduğum ve kroniklerini iyi bildiğimden paylaşmak istedim![]()
Şu motor sevdanızı bırakın hocam 10 beygir fark var sadece o da sadece yarış yapacağınız zaman etkiler başka hiçbir türlü yok bu 10 beygir az bu araba çöp diyemezsiniz.
Amin cümlemize üstadımMaşallah hocam Allah kaza bela vermesin![]()
Yahu arkadaş 1 motor türü çıkmıyor diğerleri güzel gidiyor ama 1 motoru gitmiyor diye markayı almayacak mısın sen? Tercih meselesi tabi ama saçma sapan bilgilerle dolanmayın ortalıkta.Hocam Egea bana çok mantıksız geliyor. Yokuşu çıkamıyor bazı modelleri? Tabii motora göre değişir fakat Egea almazdım.
Hocam Egea bana çok mantıksız geliyor. Yokuşu çıkamıyor bazı modelleri? Tabii motora göre değişir fakat Egea almazdım.
Arkadaş için bilemem ama konu sahibi için mantıksız şehir içi kullanılacak ağırlıkla diyor şehir içi benzinli Egea çok yakar hocam. Yani abartıldığı kadar bir durum yok bence normalde 10-15 binde bir gidiyorsan benzinli Egea'da 5 binde bir gidiyorsun yarı yolda felan da bırakmıyor yağ yok diye. Tamam çok yağ yakıyor ama daha sık bir bakımla o da çözülüyor.Egea (1.4) 95 ile 110km/h hızların arabasıdır. Bu hızlarda 95'te 2500 ve 110'da Max 3000 devirle gidersin. Bu hızlarda yaklaşık 100 km/h'de 5.4lt yakar. Son kasanın urban veya lounge paketi yakışıklıdır. İç donanımı sürücüyü tatmin edebilir. Lakin yağ yakma konusuna gelirsek düzenli olarak kontrol etmek ve 5000Km'de bir yağ bakımına sokmak Egea için yeterlidir. Benzinlide sadece 100.000 Km'ye kadar yağ bakımı yaptırarak gidebilirsiniz.
şehir içi benzinli Egea çok yakar hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.