0 Egea vs 2.el Megane 4

Egea 1.3 son kasa Urban Plus kullanıyorum.
Aracın ilk sahibiyim ve 130.000km devirdim şu an.
Alırken Megane alabilirdim ve daha tatmin olabilirdim ancak ergonomi açısından Egea bana daha mantıklı geldi. Megane geniş bir araç ve uzun yol performansı, konforu çok güzel. Egea onun kadar başarılı değil ama bana göre şehir içinde ergonomi açısından Egea daha rahat bir araç.
Her deliğe girip çıkabiliyorum. Aracın hatları ve çizgileri buna göre dizayn edilmiş.
Özellikle şehir içinde aracı yıpratacak arkadaşlar Egea dizel versiyonlarını tercih etsinler. Yılda 2-3 defa uzun yol yaparım diyorsanız Megane, Octavia gibi araçlara bakabilirsiniz.

Yakmaz.
Vites oranları kısa ve turbo yok. Araç yük altına sokulmadığı sürece ekonomik veriler yakalanabilir.
Egea dizel yılda 2-3 defa uzun yolda bile alınır bence hocam uzun yolda 1.3 ile 4.5 lt gibi bir değer verdiğini bilirim bizzat ölçtük. Yakıt konusunda gayet güzel aslında uzun yolda.Tek sıkıntınız uzun yolda konfor olur.

Deneyimlemedim hocam şehir içi benzinli ama bir tane adam 8 lt şehir içi yaktığından dert yanıyordu YouTube'da.

Egea dizel yılda 2-3 defa uzun yolda bile alınır bence hocam uzun yolda 1.3 ile 4.5 lt gibi bir değer verdiğini bilirim bizzat ölçtük. Yakıt konusunda gayet güzel aslında uzun yolda.Tek sıkıntınız uzun yolda konfor olur.

Yok hocam ya.
Ekran verisi yanıltıyor. Azıcık rüzgara kapılın, azıcık bozuk zeminde seyahat edin direkt su gibi içmeye başlıyor. 6. vites gerekiyordu bu araca ama sevgili Fiat mühendisleri 5 vites uygun görmüşler.

Deneyimlemedim hocam şehir içi benzinli ama bir tane adam 8 lt şehir içi yaktığından dert yanıyordu YouTube'da.

Yine normal hocam. Megane 4 1.3TCe 9.5 litreleri görüyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı