1.4 Fiat Egea almaya değer mi?

Teknik açıdan bakıldığında evet imkansız ama ikisine de sahip olan biri olarak hemen hemen aynı seriliği gördüm. Ben bu kadar seri olacağını beklemiyordum açıkçası

Kalkıştan hiç söz etmiyorum. 120Km/h'ye kadar düz yolda, 160-170Km/h'ye kadar hafif yokuş aşağı yolda üzmez ama serilik açısından 1.6 ile aynı olması her türlü imkansız hocam. İkisine de sahipseniz gaz tepkimesinden falan kolaylıkla anlayabilirsiniz. 1.4 Egea'ya binen "hızla işim olmaz, hasbelkader konforlu yolculuk edeyim yeter" diyenlerin aracıdır.

gaz tepkimesinden bahsediyorum zaten. bu da ona yakın ivmeleniyor. 1.6 dizel kadar olması elbette imkansız ama ona yakın bir seriliği var. Ayrıca Turbo dizel i20'mi verip bunu aldım. Bu ondan çok daha seri. Serilik benim için çok önemli
Kalkıştan hiç söz etmiyorum. 120Km/h'ye kadar düz yolda, 160-170Km/h'ye kadar hafif yokuş aşağı yolda üzmez ama serilik açısından 1.6 ile aynı olması her türlü imkansız hocam. İkisine de sahipseniz gaz tepkimesinden falan kolaylıkla anlayabilirsiniz. 1.4 Egea'ya binen "hızla işim olmaz, hasbelkader konforlu yolculuk edeyim yeter" diyenlerin aracıdır.
r

Technopat Haberler

Geri
Yukarı