1.5 senede ülkenin geldiği hal

1618145643669.png
1618145576337.png
 
O değil bizim karşı binadakiler komple malum partili ve geçen yıldan beri çalışmıyorlar, sürekli evdeler yani. Evlenen kızına beyaz eşya takımı mı dersin, küçük oğluna 3K'lık telefon mu dersin, yeni ev almalarına mı yanarsın, sürekli çıkıp gezmelerine mi yanarsın... Ulan bu hayatı malum partililer yaşıyor :) biz sürünelim. Bu arada karşı komşunun biri malum parti kadın kolları başkanı idi yanlış bilmiyorsam :D Yan komşuda aynı şekilde: Ağabey kardeş ayrı ayrı ev aldılar, kardeşi 3 ayrı araba aldı? Paranın kaynağı nereden geliyor acaba? Bu adamın da işi naylon poşet satmak bu arada. Bizimkiler pandemi sebebiyle işten ayrılmak zorunda kaldılar. Evde olan 2 dikiş makinesiyle geçimimizi neredeyse bir yıldır sağlamaya çalışıyoruz. Dışarı çıkmamaya, herhangi bir alışveriş yapmamaya çalışıyoruz; yok abi olmuyor... Elektrik faturası bir geliyor 450TL... Bir haber gördüm internette; eğitim için 45 öğrenci mi ne yurt dışına gönderilmiş; sadece ikisi geri dönmüş diğerleri telefonlara bile bakmamış :D :D O şansı istiyorum ben de :)
 
Milletin birbirine sallamasıyla olmuyor arkadaşlar. Noldu burada tartıştınız hiç çözüm yolu çıkaran var mı? Yok, tabii ki. Kutuplaşıyoruz. Biz bizi bitiriyoruz. Şuan yaptığınız bize çok şey kattı sağolun.
Hiçbirimiz konuşmazsak, susarsak daha mı iyi olacak?
 
Milletin birbirine sallamasıyla olmuyor arkadaşlar. Noldu burada tartıştınız hiç çözüm yolu çıkaran var mı? Yok, tabii ki. Kutuplaşıyoruz. Biz bizi bitiriyoruz. Şuan yaptığınız bize çok şey kattı sağolun.
Hocam siz gelmeseydiniz kimsenin tartıştığı yoktu. Tartışıyoruz da dallanmıyoruz, durum ne onu konuşuyoruz, ki artık o da ciddi bir şekilde de değil. Herkes neyin ne olduğunun farkında, mizahi bir şekilde ele alıp tartışıyoruz artık. Kafa patlatıp fikir sunmanın bir faydasının olmadığı yerlere geldik. Tek kişinin beyni hepimize yetiyor.
 
Hocam siz gelmeseydiniz kimsenin tartıştığı yoktu. Tartışıyoruz da dallanmıyoruz, durum ne onu konuşuyoruz, ki artık o da ciddi bir şekilde de değil. Herkes neyin ne olduğunun farkında, mizahi bir şekilde ele alıp tartışıyoruz artık. Lafa patlatıp fikir sunmanın bir faydasının olmadığı yerlere geldik. Tek kişinin beyni hepimize yetiyor.
Ben tartışma yaratacak bir şey göremedim. Rahatsız olduğum durumlardan bahsettim ve fikirlere saygım olduğunu da ekledim. Benden biraz sonra yaşananlardan haberdarsınız umarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı