1.500-2.000 TL mouse önerisi

Bütçe
1.500-2.000
1.850TL felan var. O zaman XM2we alacağım. Biraz indirmeye çalışacağım. İkinci el mouse alırken ne yapmam lazım? İç aksamını sökmüş mü? Yan sanayi parça takmış mı? Nereden anlayacağım?
Onları muhtemelen satıcı dürüst ise, yazması gerek. Pek çoğunluğu da yazıyor, genellikle garantisi bitmiş ürünlere yan parça takıyorlar. Ancak, XM2we için içini açıp switch değiştirmek vesaire pek mümkün değil.

1.500TL olması içimi ürpertti. Bir fare neden bu kadar ucuz olabilir? İlan temiz gözüküyor.

Onları muhtemelen satıcı dürüst ise, yazması gerek. Pek çoğunluğu da yazıyor, genellikle garantisi bitmiş ürünlere yan parça takıyorlar. Ancak, XM2we için içini açıp switch değiştirmek vesaire pek mümkün değil.
Bayağı konuştum. Satıcı, arkadaşından 2.el almış. Kutu fatura her şey tam diyor.

Aslında normal piyasası o, sıfırladı 1.500 liraya satılıyordu. Alan aldı, bizde kaptik birkaç adet. İlan temiz duruyor ise, hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim. Adamla konuşuyorum, havale kargo yapalım diyor. Yani ben parayı atıcağım, adam o zaman kargoya vericek. Paranın yanma ihtimali yüksek, GET yapsam bozuk gelir sıkıntı çıkarmaz mı?

Ben Dolap'tan satış yapıyorum, GET'te iade olduğu için tercih etmemiştim. Şimdi ben alıcıyım, GET yapsam sıkıntı olur mu.

Ne yalan soylesem bilemiyorum, simdi bana güvenip paraniz hice de gidebilir, gitmeme ihtimali de var. Tanidigim falan olmadığı surece havale kargoya yanasmam maalesef. Satıcının adı Lütfü mu?

Şimdi garanti olmazsa, bir işe yaramaz. Sorun çıkarsa tamir ettireceğim diyorsunuz, sıfır ürün alsam bir şeye yaramayacak. Zaten takıntılı biri değilim, ama ConnectGame çok kıl bir site. Sanırım M800 Pro'da batarya süresini etkilediği için RGB'yi kaldırmışlar. Gördüğüm XM2we var, heralde zam gelmiş. Sahibinden sitesinde 1.500TL'ye gördüm. Farklı şehirde, şimdi oraya kadar gitsem gel git 400 400 = 800TL gidecek. Adam parayı gönderdiğiniz an kargoya veririm diyor. İlanı temiz, adama pek güvenemiyorum. GET veya Dolap ile olur heralde bu iş.. Satıcı ben olsaydım dolap koyardım, çünkü ürünü bozuk gönderirler diye..

XM2we peki?

Ürünü daha almadım hocam, yanlış konuya yazmış olabilir misiniz? Connect Game'den alınan ürün neden bilkom olsun ki alakası bile yok?
Kronik sorunlu dediğin Razer mouse'n yetkili servisi Bilkom ise şikayette bulun. 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı