1 ay kullanılmış ve arıza vermiş mini bilgisayarda para iadesi olur mu?

whatsapp yazıştık sürekli bende şaşırdım bügün ürünü kargo vermek için bilgilerimi tekrardan istedi bana oyun oynucak isem ps5 ve tunderbolt takılan harici ekipman ve ekran kartı tavsiye etti:)

bir sürü oyun dediğide çalıştırmadığım dosyası yüklü Call of Duty var ama hiç oynmadık .

WhatsApp yazıştık sürekli bende şaşırdım bugün ürünü kargo vermek için bilgilerimi tekrardan istedi bana oyun oynayacaksam PS5 ve tundebolt takılan harici ekipman ve ekran kartı tavsiye etti.

Bir sürü oyun dediğide çalıştırmadığım dosyası yüklü Call of Duty var ama hiç oynmadık

Arızayı sordunuz mu hocam neden kaynaklıymış.

Direk diğer mesaj yazdıgım gibi bunun içinde biri sürü oyun var yazmış
Eğer ürünü oyunda yüklerseniz işlemci aşırı ısınır ve kendini kormaya alır yazmıştı.

Arızası şudur diye direk yazmadı.

İşlemci korumaya alıp kapatır okeyde sonra tekrardan açılır yani zamanında bende yaşadım o ısınıp kapanma olaylarını ama PC açılıyordu her türlü.

Kasa küçük bir şey mini bilgisayar

1726663930549.png

Son düzenleme:
oyunlar kapanınca içine kaldı silemeden yine olursa bakarız

Kargo vermişler karşı ödemeli yollamışlar böyle terbiyesizlik görmedim

Hocam tekrar gönderirseniz oyunları silersiniz bu sefer bahaneleride olmaz 😂
Öyle şey mi olur hocam, sistemin izin verdiği kadar oyun oynar. Oyunu açıyorsa, sistemi de ona göre korusun.

Hem oyunlar ekran kartı isteyen oyunlar değil ki, işlemci oyunları.

Ben sizin yerinizde olsam, tüketici hakem heyetine verip sıfır ürün talep ederdim. Sıfır üründe ilk 6 ay içerisinde oyun oynadı diye nasıl ayıp ortaya çıkabilirmiş?

ürün 20 eylülde kargo ile geldi ben ödedim sonra aradım şirket sahibi açtı telefonu dedim siz neden böyle yolladınız biz böyle çalışıyorduk vs ben dedim garantili üründe sizin ödemeniz lazım ücreti istedim iban istedi geri yolladı hemen whatsaapdan bana şöyle yazdı 1500 tl tamir parası vermişler benim yanlış kullanımından ötürümüş buradden sonra bizi rahatsız etmeyin olurmu yazmış bu ticaretten çok hasar almışlarmış bende ürün garantili aynıdı durum olursa yine yollarım yazdım bir şey yazmadılar

ürün 20 eylülde kargo ile geldi ben ödedim sonra aradım şirket sahibi açtı telefonu dedim siz neden böyle yolladınız biz böyle çalışıyorduk vs ben dedim garantili üründe sizin ödemeniz lazım ücreti istedim iban istedi geri yolladı hemen whatsaapdan bana şöyle yazdı 1500 tl tamir parası vermişler benim yanlış kullanımından ötürümüş buradden sonra bizi rahatsız etmeyin olurmu yazmış bu ticaretten çok hasar almışlarmış bende ürün garantili aynıdı durum olursa yine yollarım yazdım bir şey yazmadılar
Bu hangi firma hocam? Bizde öğrenelim de uzak duralım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı