1 ay sarm kullanmak

Evet ben bunun iki katayım naturel olmama rağmen. Bunun sebebi yeterli kas kütlesi olmadan küre girmeleri. Temel olmadan bir ev inşa edilemediğine göre bu da yeterli kas kütlesi olmadan sağlam fizik yapamamış. En az 3 yıl sağlam naturel spor + beslenme ile anca doktor gözetiminde girilebilir ilaca ancak o bile riskli.

@iiTypeez ilacı at kullanma ve bu ilacı sana satanı spor bakanlığına şikayet et.

@iiTypeez bak hala çevrim içi gözüküyorsun. Gençsin hayatının güzel zamanları, lütfen ilacı kullanma hayatını karartma. Eğer spor alanında gelişmek istiyorsan doğal yap. Bu steoridler erkekliği bile götürür bilinçsiz kullanımda.

@Emre C hocam eğer ulaşabilirseniz çocuğun ailesine ulaşın çünkü bu konu gerçekten ciddi.
yazdıklarınızı okudum işin cidden çok ciddi seviyede olduğunu anladım iade istedim yaş sordular 14 dedim 19 altı satış yokmuş bide onlardan azar işittim iadeyi kabul ettiler gidip supplement alıcam hepinize teşekkürler.

Yazdıklarınızı okudum işin cidden çok ciddi seviyede olduğunu anladım iade istedim yaş sordular 14 dedim 19 altı satış yokmuş bir de onlardan azar işittim iadeyi kabul ettiler gidip supplement alacağım hepinize teşekkürler.

Çok şükür. Eğer spor ile merak ettiğin şeyler varsa konu açıp beni etiketleyebilirsin. Kür mür işine sakın girme doğal olarak sporunu yap. Zaten belirli bir süreden sonra anlıyorsun emeğin çabanın zevkini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı