1 aylık spora göre kol değerlendirmesi

Kanka spora başlamadan önce kollarımın fotoğrafını çekmemiştim ama inceydi bu kadar değildi yanıtlarınız için teşekkür ederim.Birde evde balık yağı D3 vitamini falan var kullansam bir yararı olurmu ?


Hocam en son spora geçen yaz gittim bu yaz ayında tekrardan başlayacağım, fakat omuzlarım büyümüyor,omuz genişliğinde bı problem yok ama daha çok omuz çalışmam gerekiyor galiba.
Herkesin büyütmekte zorlandığı kas grubu farklıdır, bende omuz çok kolay büyürken göğüs büyümüyor mesela. Gelişmeyen bölgeyi haftada 2-3 kez çalışmanın faydalı olduğunu Güray Aydın'dan öğrenmiştim bunu uyguladığımdan beri daha çok gelişim sağladım.
 
Hocam en son spora geçen yaz gittim bu yaz ayında tekrardan başlayacağım, fakat omuzlarım büyümüyor, omuz genişliğinde bir problem yok ama daha çok omuz çalışmam gerekiyor galiba.
Hocam PPL öneririm, herhangi bir antrenman programınız yoksa bana göre ideali PPL'dir. Tabii siz bilirsiniz herkesin antrenman programı kendine göre iyi kendi antrenman programınızı kendiniz de oluşturabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı