1 gün spora gidip bırakmak

Arkadaşlar merhaba, spora başladım geçen hafta arkadaşların gazıyla ancak pek sevemedim bu ortamı. Kendime acı çektirmek saçma geldi bana. Tabii ki bu işi yapanlara büyük saygı duyuyorum ama bana göre değilmiş. Motivasyonum yok. Spor salonuna giderken sanki zorla bir şey yapacakmışımm gibi hissediyorum hevesle gitmiyorum. Yani günde 30-40 dk koşarak da bence vücut sağlığını koruyabilirim. Amacım kas değil zaten. Zinde ve fit olmak. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

Kankacım sanma ki spora severek gidenlerin, her zaman severek gittiğini. Çoğu kişi hasta olduğunda bile gidiyor. Spordaki amaç sadece fit kalmak vücut yapmak değil. Şahsen benim spora gitmemdeki amaç elbette iyi bir vücut yapmak ama bazen öyle bir psikolojide oluyorsun ki oturduğun yerde kafanın içi susmuyor, seni bunalıma sokuyor. O kafayı dağıtmak için spora gitme ihtiyacı duyuyorsun. Tabii senin böyle düşünmene de saygı duyuyorum ilk zamanlarda bende senin gibiydim kendime neden acı çektireyim diyordum. Ama bazı şeylerden sonra psikolojik olarak çökmüş kafanın içi susmadığı zaman mecbur olarak istesen de istemesen de o salona gidiyorsun.

Kankacım sanma ki spora severek gidenlerin, her zaman severek gittiğini. Çoğu kişi hasta olduğunda bile gidiyor. Spordaki amaç sadece fit kalmak vücut yapmak değil. Şahsen benim spora gitmemdeki amaç elbette iyi bir vücut yapmak ama bazen öyle bir psikolojide oluyorsun ki oturduğun yerde kafanın içi susmuyor, seni bunalıma sokuyor. O kafayı dağıtmak için spora gitme ihtiyacı duyuyorsun. Tabii senin böyle düşünmene de saygı duyuyorum ilk zamanlarda bende senin gibiydim kendime neden acı çektireyim diyordum. Ama bazı şeylerden sonra psikolojik olarak çökmüş kafanın içi susmadığı zaman mecbur olarak istesen de istemesen de o salona gidiyorsun.

O kafamın içindeki sesler bir tek spor salonunda susuyor, daha açık özetlenemezdi herhalde. 👏

Hocam 2 gündür düşündüm ve taşındım. Devam etmeye karar verdim. Sizin de dediklerinize tamamen katılıyorum. Çok teşekkür ederim.

O kafamın içindeki sesler bir tek spor salonunda susuyor, daha açık özetlenemezdi herhalde. 👏

Çok haklısınız hocam.

İstemeğin birşeyi zorla yapmana gerek yok mesela ben sporu çok seviyorum ama mesela biri kitap oku dese hayatta okumam yani sende sporu sevmiyorsan yapma sadece sağlığın için sağlıklı beslen abur cuburdan olabildiğince kaçın yeter ve sevdiğin şeyleri yap

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı