1. dönem sınıfta kalma var mı?

Öğretmen nasıl sormuş ya? Neyse hocam. 2. dönem notları düzeltirseniz geçme ihtimaliniz var gibi. Sadece 1. döneme bakılmıyor galiba.

2. dönem düzeltirim hocam 1 dönem bitene kadar şehir dışındaydım zaten. Ailem korona kaptı evden çıkamadık 3 hafta.
Sınıfta kalmazsın ama 2. dönem ortalaman 60 olmazsa sorumlu geçersin.

Hocam 2.dönem ortalamam 60'ın üstünde olur performans ödevlerini verdiler 2. dönemin sürede verdiler zamanında yapıp atacağım derslerede girmeye başladım zaten.
Bu ilk dönem notlarım yüzünden sınıfta kalmak istemiyorum. İkinci dönem ortalamamı 60'ın üstünde olursa sınıfta kalmam değil mi?

Son düzenleme:
2. dönem düzeltirim hocam 1 dönem bitene kadar şehir dışındaydım zaten. Ailem korona kaptı evden çıkamadık 3 hafta.

Hocam 2.dönem ortalamam 60'ın üstünde olur performans ödevlerini verdiler 2. dönemin sürede verdiler zamanında yapıp atacağım derslerede girmeye başladım zaten.
Bu ilk dönem notlarım yüzünden sınıfta kalmak istemiyorum. İkinci dönem ortalamamı 60'ın üstünde olursa sınıfta kalmam değil mi?
Kalmazsın.

1.dönem ortalamam 40, performans ödevlerinin hiçbirini yapmadım ve performanslara G girdiler. 2 dönem performanslarını attılar, yapmaya başlayacağım. 1. dönem notumun düşüklüğü yüzünden sınıfta kalır mıyım?
Bu notlar ne böyle?
Aslında hayat geçip gidiyor notlar önemsiz ama senin notlar acayip harbiden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı