The G.O.A.T
Megapat
- Makaleler
- 1
50 ortalama altında olan derslerim 3'den fazla.
Geçmiş olsun. Öğretmenlerden not isteyip 50 üstüne çıkmaya çalış.
50 ortalama altında olan derslerim 3'den fazla.
Geçmiş olsun. Öğretmenlerden not isteyip 50 üstüne çıkmaya çalış.
9. sınıfım ve ilk dönem notları hocam.
Hocam bende 9. sınıfım. Matematikten nasıl 8 aldınız? Ben 65 aldım sadece 1 gün çalışarak. 2. dönem 60 olursa en az sınıfı geçiyorsunuz sanırım.
Sınıfta en yüksek matematik notu 40 sanırım.
Öğretmen nasıl sormuş ya? Neyse hocam. 2. dönem notları düzeltirseniz geçme ihtimaliniz var gibi. Sadece 1. döneme bakılmıyor galiba.
Sınıfta kalmazsın ama 2. dönem ortalaman 60 olmazsa sorumlu geçersin.
Kalmazsın.2. dönem düzeltirim hocam 1 dönem bitene kadar şehir dışındaydım zaten. Ailem korona kaptı evden çıkamadık 3 hafta.
Hocam 2.dönem ortalamam 60'ın üstünde olur performans ödevlerini verdiler 2. dönemin sürede verdiler zamanında yapıp atacağım derslerede girmeye başladım zaten.
Bu ilk dönem notlarım yüzünden sınıfta kalmak istemiyorum. İkinci dönem ortalamamı 60'ın üstünde olursa sınıfta kalmam değil mi?
Bu notlar ne böyle?1.dönem ortalamam 40, performans ödevlerinin hiçbirini yapmadım ve performanslara G girdiler. 2 dönem performanslarını attılar, yapmaya başlayacağım. 1. dönem notumun düşüklüğü yüzünden sınıfta kalır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.