1 dolar 10.06 TL

Banka değer biçmiş ve o fiyattan gidiyorsa değerinin de o olduğu söylenebilir.
Söylenemez hocam, o satış fiyatı bankadan bankaya değişiyor, ki şu an normal piyasada sayılan dolardan absürt derecede farklı birimden satılmasının sebebi, piyasaların kapalı oluşu. Piyasalar hafta sonları , ve hafta içinde saat sabah 9.00 ile akşam üzeri 17.00 arasında açık oluyor, bir de o zaman bakın, yine Google üzerinde gördüğünüz değerden farklı bir sayı okuyacaksınız ama aradaki makas bu kadar açık olmayacak, emin olabilirsiniz.
 
10.27 TL, siz biraz yanlış yerden bakıyorsunuz:

Eki Görüntüle 1215787


Piyasalar saat 5'de kapandıktan sonra makaslar açılır ki bankanın alım fiyatı da 9,84 TL gözüküyor. Bu sürekli olan bir şey. Anlık takip etmek istiyorsanız;

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı