1 dolar 10.06 TL

Dolar yükselmiyor TL değer kaybediyor ve bu yönetenlerin suçu uyguladıkları yanlış politikalar yüzünden ama sanki ülkeyi onlar yönetmiyorlarmış gibi davranıyorlar hiçbir yöneticinin umurunda değil sanki ülkede üretim varmış gibi. Ekonomiye saldırdıkları falan da yok kimsenin umurunda değilsiniz ülkenin düşmana ihtiyacı yok kendi kendine yetiyor zaten.
Aynen kanka sen hayal dünyasında yaşayıp dur. Ezberletilmiş sürümden devam 😄 Ekonomi saldırısı yok demen hele ki 21.yy da 😄😄 Bak başta olanlar yönetemiyor o ayrı kabul ediyorum, hemfikiriz, fakat saldırı yok demen de ne bileyim 😄 2008-2009 krizinden sonra bu iş topla tüfekleyi bıraktı artık. Batının zulmü yüzyıllardır var sanırım sen batı dünyasında yaşadığın için gözlerin,ruhun körelmiş. İklim değişikliği politikasını çıkaranlar batıdan, sorsan en büyük kirliliği batı yapıyor. Ama görünür de kime yıkıyorlar? (Gelişmekte olan ülkelere) Kendileri yine kazanacaklar. Milletin adil olmadığı yerde, devletin adil olunması beklenmez. Önce İNSAN olarak bilinçlenmek ve bağlamak lazım olayları, olanları. Tek düzelik, DÜNDÜZCÜ kafadan çıkmak lazım.

Aynen kanka sen hayal dünyasında yaşayıp dur. Ezberletilmiş sürümden devam 😄 ekonomi saldırısı yok demen hele ki 21.yy da 😄😄 bak başta olanlar yönetemiyor o ayrı kabul ediyorum, hemfikiriz, fakat saldırı yok demen de ne bileyim 😄 2008-2009 krizinden sonra bu iş topla tüfekleyi bıraktı artık. Batının zulmü yüzyıllardır var sanırım sen batı dünyasında yaşadığın için gözlerin, ruhun körelmiş. İklim değişikliği politikasını çıkaranlar batıdan, sorsan en büyük kirliliği batı yapıyor. Ama görünür de kime yıkıyorlar? (gelişmekte olan ülkelere) kendileri yine kazanacaklar. Milletin adil olmadığı yerde, devletin adil olunması beklenmez. Önce insan olarak bilinçlenmek ve bağlamak lazım olayları, olanları. Tek düzelik, dündüzcü kafadan çıkmak lazım.

Batı dünyasında yaşamıyorum ama yaşamak için elimden geleni yapacağım. Ekonomi bu saatten sonra düzelmez benim de sefalet çekmeye niyetim yok. Köle olacaksam başka yerde olurum en azından karnım doyar. Ve ekonomi dışında buranın batıdan farkı yok orada da adaletsizlik var burada da orada da din düşmanlığı var burada da.

10.68(ne ara 60 kuruş arttı 😨)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yürü be başkanım kim tutar sizi!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı