1 haftada limit türev biter mi?

mnms

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz ki sınava 44 gün kaldı, benim AYT fen kısmı ve türev integral harici AYT matematiğim bitti. İnternette ne kadar baksam herkes türev 2 integral 3 haftada zor biter falan yazmışlar ama türev ve integral 1 haftada bitermi sizce? 1 haftadan kastım 1 haftada konu olarak bitirip daha sonrasındada soru çözümüne geçmek çünkü 1-2 kişi konu açmış, herkes 1 haftada bitirirsen aşırı yüzeysel kalır demişler ama zaten Eyüp hocanın kanalında türev 5 saat integral 6 saat 1 haftada bitmezmi sizce? Daha sonrasındada soru çözümü ve diğer konuların tekrarı ile AYT matematikden 20'li netlere 45 günde çıkılır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta dalgınlık ile Limit Türev demişim kusura bakmayın , Türev İntegral olacak idi.

Biter bence. Başka derslere çalışıyorsanız o şekilde birazcık zor olabilir ama.
Hocam yok diger dersler bitti sadece geometri ve türev integral yapacağım , diğerlerinden sadece unutmamak için soru çözüm ve konu tekrarı yapacağım , sizce ayt matematik 20 net yapılabilirmi bu süreçte , sıralama olarakda sayısal 80k yapılabilirmi.

Başlıkta dalgınlık ile limit türev demişim kusura bakmayın, türev integral olacak idi.

Hocam yok diger dersler bitti sadece geometri ve türev integral yapacağım, diğerlerinden sadece unutmamak için soru çözüm ve konu tekrarı yapacağım, sizce AYT matematik 20 net yapılabilir mi bu süreçte, sıralama olarak da sayısal 80k yapılabilir mi?

Hocam bence yaparsiniz ben yeni bir blog açtım AYT matematiğe sıfırdan başlayacağım hatta direkt komple AYT'ye sıfırdan başlayacağım AYT netim şu an 15 hedef de 1 k

Konu anlatımını yaptıktan sonra ufak bir spru çözümü at günde 2-3 saat çünkü tüm integrali tek seferde dinlersen yüzeysel kalabilir. Ama cidden kasman lazım bence 2 haftada halledersin.

Yani bana ayt 45/50 en kötü ihtimalle 40 net tyt de 80 gelse yeterli olur.

Konu anlatımını yaptıktan sonra ufak bir spru çözümü at günde 2-3 saat çünkü tüm integrali tek seferde dinlersen yüzeysel kalabilir. Ama cidden kasman lazım bence 2 haftada halledersin.
Hocam şöyle söyleyeyim sadece ayt matematik kaldı zaten o yüzden gece 12 ye kadar ayt matematik bakıyorum , fizikde 1 2 konu tam oturmadı onu tekrar edeceğim onun dışında tamamen ayt matematik odaklıyım.

Başlıkta dalgınlık ile Limit Türev demişim kusura bakmayın , Türev İntegral olacak idi.

Hocam yok diger dersler bitti sadece geometri ve türev integral yapacağım , diğerlerinden sadece unutmamak için soru çözüm ve konu tekrarı yapacağım , sizce ayt matematik 20 net yapılabilirmi bu süreçte , sıralama olarakda sayısal 80k yapılabilirmi.
Yapılabilir. Boş zamanınızı tüketen şeylerden kaçınabilirseniz zamanınınız daha verimli geçer bu da sıralamanıza pozitif etki eder.

Yani benim kafamda şöyle bir plan var türev 5 saat video 1 günde bitirip ertesı gün 6 saat integrali bitirip sonra paso türev integral çözssem olmazmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı