1 TB Harddisk İle Ne Yapıyorsunuz?

Daha tam yüklemedim 65 tane oyun var sırada dostum, her oyunu oynuyorum belirli bir sürede zaten günde en az 12 saat bilgisayarda oynuyorum normal olsa gerek.

Aktif oynuyorum neden bu kadar gerildin dostum Aktif oynamak demek her gün 15 saat oynuyorum demek değil. İnsanların özel hayatlarını öğrenmek için konu açman da bi garip. İyi akşamlar.

125 taneyi aynı anda yükleyip ne zevk alıyorsunuz anlamış değilim.
Aslına bakarsanız bu kadar oyunun yüklü olması mantıklı çünkü insan bir oyunu sürekli oynayınca zevki kaçmaya başlar. Arada sırada değişiklik iyidir ve bu değişikliği yapmak için o oyunun yüklemesini beklemek zorunda kalmak istemezsiniz değil mi?

5.4 TB toplam alana sahibim 1 TB boş kaldı yalnızca, oyun ve programlar fazlasıyla dolduruyor.

Fazla oyunu yüklü tutma sebebimse tekrar oynamak istediğimde yeniden indirmemek.

Aktif oynuyorum neden bu kadar gerildin dostum Aktif oynamak demek her gün 15 saat oynuyorum demek değil. İnsanların özel hayatlarını öğrenmek için konu açman da bi garip. İyi akşamlar.

Adam bir gün 2-3 tanesini, diğer gün öbür 2-3 tanesini oynar. Böyle bir döngüyle devam edebilir. Sonuçta sürekli sil/kur yapmaktansa, PC'sinde durması daha mantıklı.

Hani birini bitirip diğerine geçiyoruz falan. Siz yapmıyor musunuz yoksa? Online oyun ise bir kariyer, karakteriniz var. O kadar oyunda düzgün bir kariyeriniz olmaz.

Oyun oynayanlar umurumda değil eliniz ayağınız beyniniz tutuyorsa yazmayın dedim de anlamayıp yazanlar var işte.

Alan olunca nasıl dolduğunu hissetmiyorsun merak etme. Boş veya dolu illa ki bir şeylerle dolduruyorsun.

Ben yapamıyorum işte. Şunu yaptım da doldu diyen mantıklı birini bekledim ama "oyun da oyun" tayfasıyla karşılaştım.

Adam bir gün 2-3 tanesini, diğer gün öbür 2-3 tanesini oynar. Böyle bir döngüyle devam edebilir. Sonuçta sürekli sil/kur yapmaktansa, PC'sinde durması daha mantıklı.

Oyunların çoğu hikayeli değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Adam görüyorum tutmuş tüm Assassin's Creed serisini almış indirmiş. Ellemiyor. Öylece duruyor. Süs.

Ben online oyunlardan bahsediyorum dostum. Hikayeli oyunları bitirdikten sonra silerim.

500GB'den fazla film arşivi, neredeyse 100Gb'ye yakın fotoğraf ve tahminimce 5-10gb müzik var. Uygulamalar oyunlar programlar windows o bu derken hop doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…