10.000 TL GTX 1080 Ti Sistem Toplama

2 yıl dayanacağını düşünüyorum. Olmazsa ayarları High veya Very High'a çekersiniz. Ama lütfen 4K monitör alın çünkü geleceğin çözünürlüğü. İleride 4K videolar izleyebilirsiniz, ekran kartı değişirken monitör değişmenize gerek kalmaz. Ben de kendime 4K monitör siparişi verdim ki benim ekran kartım RX 570.

Bende 4k monitör istiyordum fakat monitörün ana çözünürlüğünün altına düşürdüğünde bulanıklaşma oluyormuş.

Fakat 4k da mantıklı gelmeye başladı.

Bu arada 4k monitörler 2k monitörlerden daha ucuz :D.

Hocam peki yırtılmalar için G-sync'den başka çözüm yok mu ?

Freesync var ama o AMD kartlar için tabii. 4K'dan 1080p'ye düşürürseniz olur, 2K'da o kadar olacağını sanmam. Ayrıca çözünürlük düşürmenize gerek yok yüksek ayarlarda uzun bir süre götürür sizi. Türkiye'de G-Sync 4K monitör niyeyse bulamadım. Vega'yı da bekleyebilirsiniz. Bu sistem tavsiyem:

Ara Toplam7.140,39 TL
Toplam KDV1.285,26 TL
Sepet Toplam Fiyatı8.425,65 TL
[TBODY] [/TBODY]
CoolerMaster RC-MCY-005P-KWN00 MasterCase PRO 5 USB3.0 x 2 Midi Tower Modüler Kasa - incehesap.com
Viewsonic XG2700-4K 27" 5ms Fiyatı
EVGA SuperNOVA 650 G3 - Power Supply 650 W Internal - ATX

Hocam ben aradığım monitörü bulamadım. 144 hz 1ms bir monitör arıyordum fakat TN panel olmayıpta aradağım özellikleri taşıyan bir monitör bulamadım. 1080p monitör almayı düşünüyorum. Gerektiğinde DSR ile 4k yapabilme imkanım var. Siz ne düşünüyorsunuz ? @GCN

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı