10.000 TL ile mininge girilir mi?

Bilip bilmeden boş boş konuşanları dinleme, yapılır dostum. Amazon üzerinden kart kovalayıp ortalama kart başına 5500 liraya iki adet 3060ti alsan bunların da kart başına ortalama 62 Mh/s vereceğini düşünürsek şuan aylık 2580 lira kar bırakıyor.

Yapılır dostum. Amazon üzerinden kart kovalayıp ortalama 5500 liraya iki adet 3060 Ti alsan bunların da kart başına ortalama 62 Mh/s vereceğini düşünürsek şu an aylık 2580 lira kar bırakıyor.

3060 Ti 5500 ne? 8000'e bulursa şükretsin.

Ailesinden ekoonomik özgürlük olarak ayrı bir bireyi düşünün. Bu bireyin ise ülkemiz gibi bir memlekette gelecek kaygılarını da düşünün. Zaman akıp gidiyor kimse 15'li 20'li yaşlarına dönemiyor maalesef. Kısa süreli ve uzun süreli bir yatırım aracının ülkemiz şartlarındaki ekonomik düzeyi düşündüğümüzde ortlama 6 ile 10 ay arası kendini amorti eden başka hangi yatırım aracı var? Yok. Bu ülkede imkansız. Haliyle mining yapanlara en azından nefret kusmayın. Kendim yapmıyorum bu arada ihtiyacım ve zamanım da yok, belirteyim. Acaba mining yapanlar babanız, kuzeniniz, ağabeyiniz veya arkadaşınız olsa ve kendini zor bir ekonomik makasın ortasından kurtarsa duygularınız değişir miydi? Şayet aynı nefreti gösteremeyeceksiniz menfaat veya yarar halinde değişen kararlar psikolojisi gibi bişey oluyor. Tutarsızlaşıyor :) Bırakın insanlar henüz vergilendirme yokken biraz para kazansın cebine 3-5 girsin. Herkesin hayattaki önceliği farklı olabilir tabii :)

3060 Ti 5500 ne? 8000'e bulursa şükretsin.
8000'e bulursa şükreder öyle mi? Kendi 3070'imi 6600 liraya aldığım için kurban falan keseyim o zaman. :)
sipariş.png

Amazon üzerinden kovalayan alıyor dostum. Bir arkadaşım 5500 liraya her şey dahil 3060 Ti Gaming X Trio aldı ve kullanıyor. Ben 6600'e 3070 aldım ki biraz pahalıya geldi, ben almadan bir hafta önce 6200'den gitmişti bu kart ve ben de iki haftadır kullanıyorum kendi kartımı. Başka bir arkadaşım 680 Pound'a 3070 Suprim X aldı ve sattı. Aynı arkadaşım kendisi kullanmak için 6800 liraya 3070 Aorus Master aldı ama siparişi iptal olmuştu, bugün stoklara girince 7200 liradan bir daha aldı. Böyle çok var yani. Kovalayan alıyor. Kimisi ticaretini bile yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı