10.000 TL Yayın için Sistem Önerisi

Cevabın teşekkür ederim ama monitör, klavye ve kulaklıkta almam gerekiyor. Bu durumdan dolayı buradan hangilerini kısmam performansımı etkilemez ve diğer ekipmanları da rahatlıkla alabilirim.
Ryzen 7 2700X yerine 2600X'de alabilirsin yayın işini fazlasıyla görecektir ki bunun bir düşüğü Ryzen 5 2600 RTX2080 gibi bir kartı bile besliyor. Seni üzmez. Sana tavsiyem Bütçeni biraz daha kısıp RTX 2070 yerine GTX ekran kartı alabilirsin. Çünkü hali hazırda GTX ekran kartları hala güçlü. bu saye de monitör için bütçe açmış olursun. Şahsen beni topladığım sistem Ryzen 2600 ve GTX1050 Ti ve AOC 23.8'' AGON AG241QX, monitörü yüksek tuttum bilerek çünkü blackfriday indirimlerinde indirime girse de girmese de RTX ekran kartı alıcam. Orta ayarlarda akıcı oyun oynayabilirim 1 yıl kadar. Sen de o kadar sabredebilirim dersen benim gibi yap genel itibari ile 8500 TL gibi bir bütçe oluyor ama dayanamam dersen bütçeni sonuna kadar kullanıp RTX2070 zorlayabilirsin. Klavye kulaklık işlerini sonradan bütçe ayır derim ilk etapta ana bileşenler önemli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı