10.000 TL'lik sistem nereden alınmalı?

Anlatamadım ben kendimi neyse teşekkür ediyorum fikirleriniz için. Şöyle sorayım size: GTX 1080 8GB mı GTX 1080Ti mı size hediye edilse hangisinde memnun olurdunuz.

Hangisi hediye edilse farketmez memnun olurdum. :redface: İkisinden birini hediye etsem hangisini tercih edersin desen tabi ki 1080Ti derim o ayrı. :puro:

Güç kaynağını Amazon.de'den aldım; Seasonic G-650. Çok uygun fiyata geldi. Amazon.de genel olarak güvenilirdir ama Türkiye'ye gönderilen ürünler sınırlı.
Vatan'ın monitörleri uygun fiyatlı oluyor genelde. Tabi bazı ürünleri çok kazık. :D
Hepsiburada indirimleri genelde sahtedir. 900 liralık ürünü önce 1000 liraya çıkartırlar, sonra %10 indirim yaparlar. :D
Nanokatalog'dan alışveriş yaparsanız, sipariş verdiğiniz ürünü 1 ay beklemeyi ve sonunda elinize yanlış ürün ulaşması riskini göze alacaksınız.
İncehesap çoğu ürünü bayağı ucuza satıyor aslında. Oradan alınabilir. Ben 5 ürünü oradan aldım ama gönderdikleri anakart sıfır değildi, paketi önceden açılmıştı. Yine de bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Teknobiyotik'ten 2 ürün aldım ama birini Hepsiburada üzerinden, diğerini n11 üzerinden. Teknobiyotik'in kendi sitesinde aynı ürünler daha pahalıydı çünkü. :confused: Garip...
N11'de "başarılı mağaza" butonuna basarsanız, sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Zaten ürün elinize geçtikten sonra paranın satıcıya gönderilmesini onaylıyorsunuz.

İşin özeti: Mağazayı belirlemeden önce alacağınız parçaları belirleyin. Sonra o parçaların pazar fiyatlarını bir yere not edin. Bu şekilde indirimlerin gerçek mi sahte mi olduğunu anlarsınız. Gerçek indirimlerden sistemi toplayın. :like:
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için. Umarım sizin gibi yapabilirim çok aklım karışıyor her farklı siteden sürekli sepete ekleyip durdukça. Amazon çok çok uygun ama çok değişik bir yer olduğundan pek yanaşmıyorum bir de garanti konuları karışıkmış anladığım kadarıyla. Umarım sizin dediğiniz kadar başarabilirim indirim kovalamayı ve tüm sitelerde gezebilmeyi biraz o konuda yavaşım.

7.050 TL

1.jpg AMD Ryzen 7 1700İncelemek için
2.jpg Asus Prime X370 Proİncelemek için
3.JPG Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHzİncelemek için
4.jpg Asus Rog Strix GTX 1080İncelemek için
5.jpg AeroCool DS230 (Ses Yalıtımlı)İncelemek için
6.jpg AeroCool KCAS 80 Plus Bronze 750W (Yarı Modüler)İncelemek için
7.jpg Toshiba P300 1 TBİncelemek için
8.jpg Samsung 960 EVO NWMe M.2 250 GBİncelemek için
[TBODY] [/TBODY]

Geri kalan parayla 1440p monitör ve ses kartı alırsın.

Bence bu bütçedeki bir sistem için ses kartı olmazsa olmaz.

Kaç gündür sistem toplamıyordum. Bana bir işaret mi gönderiyorsun? @Jira
Size bir işaret göndermedim hocam. :) Arkadaşa olayı toplanmış bir sistemden anlatmak daha kolay olacağı için öyle bir şey dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı