10-15 kg verilirse sarkma olur mu?

Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 3770 3.40 GHz/
RX 580 8gb 128bit/
kingston 8gb ddr3 1333mhz ram
hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram
1tb hdd
240gb Hilevel ssd
Aopen Z400 400w power
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar, 17 yaşındayım 180 boyundayım, 95 kgden 90 Kg'ye düştüm. Yaklaşık bir 5-10 kg daha vermeyi planlıyorum fakat deri sarkması olur diye korkuyorum. Sizce sarkma olur mu? Bunun yanında spor yaparak kas kazanıyorum.

Kilo verirken ağırlık kaldırır düzgün protein alırsan sarkmaz. Bir de hızlı kilo vermeye çalışma o zaman sarkar. Kalori açığını çok yüksek tutma yavaş yavaş kilo ver.

Yağ oranı fazla olan kilolu bir insan aşırı hızlı kilo kaybı yaşarsa sarkma olur. Sizin durumunuzda sorun olacağını sanmıyorum. Yine de aylık 5 kiloyu aşmayın.

Bildiğim için aşırı fazla kalori açığı oluşturmuyorum düzenli diyet ve spor ile destekliyorum.

Kilo verirken ağırlık kaldırır düzgün protein alırsan sarkmaz. Bir de hızlı kilo vermeye çalışma o zaman sarkar. Kalori açığını çok yüksek tutma yavaş yavaş kilo ver.

Tam olarak öyle yapıyorum aylık yaklaşık 4 5 kilo verdim ve gyme giderek destekliyorum.

Tam olarak öyle yapıyorum aylık yaklaşık 4 5 kilo verdim ve gyme giderek destekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı