10 milyon Afgan göç edebilir

Gelmeden dönsünler.
1626716529024.png

Şimdi gençler, gelmelerini istemiyoruz ama onlar da insan. Adamın geçinmesi getekiyor. İyi yaşam istiyor. Mecbur göç ediyorlar. Bizim de elimizde olsa yurt dışına gitmez miydik?
Biz olsak bunlar gibi maganda olmayız. Ayrıca bunlar "mülteci". Mülteci kampında kalmaları gerek. Ayrıca daha geçen hafta bir Afgan genç bir kıza saldırdı. Böyleleri çok. Onların medeniyet seviyesi ile bizim ki eş değil.

Ekleme: İçişleri bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama geldi az önce.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sınır yol geçen hanı gibi. Nasıl en güçlü alanımız oluyor acaba? Yine yalanlar yine yalanlar.

Şimdi gençler, gelmelerini istemiyoruz ama onlar da insan. Adamın geçinmesi getekiyor. İyi yaşam istiyor. Mecbur göç ediyorlar. Bizim de elimizde olsa yurt dışına gitmez miydik?
Kendini bu medeniyetten nasibini almamış Orta Doğu' da kafa kelle kesen taliban takımı ile bir mi tutuyorsun.

Ülke yol geçen hanına döndü, savaştan kaçan 10 milyon karaktersize kapımızı açmak zorunda mıyız? 🤬 Gitsin, ölsün savaşta. Bu ülke ne zorluklarla kuruldu, şimdi yapılana bak. Ülkemden tiksiniyorum, nefret ediyorum. Ülke bizim değil zaten, savaştan kaçan korkak mültecilerin. Tiksiniyorum, gıcık oluyorum. Ülkeye faydası olmadan ülkede bizden rahat yaşayan insanları görmekten nefret ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı