10 saat üzeri çalışarak ilk 10 bine girilir mi?

Hocam yazın zaten önceliğim TYT fakat yaz bitmeden kesinlikle AYT'yi de eklemeyi düşünüyorum çalışmalara ama asıl amacım yaz sonuna kadar TYT'yi 90-100 civarı (en azından bir 90) yapmak istiyorum dediğim gibi Türkçem 30 üstü sosyalde zor değilse 13-14 geliyor matematikte 16-17 fen 5-6 şu an.

Önden söyleyeyim bayağı bir şey yazacağım.

Fen de beleş konulara çalışın. 10 net yapabilirsiniz. Ardından seçtiğiniz hocaların TYT kamplarını uygulayın. Fen bu şekilde 15+ nete çıkar.

Mat 15+ netse en azından geometri hariç temel vardır biraz. Rehber matematiğin veya bıyıklı Matematik'in temel atma kamplarına bakın. Şunlar matematik için önerilerim:

Temel - 0'dan kampları ve kamp kitabı.
Kolay - hız ve renk / ens.
ÖSYM alışma - 345.
Son nokta - 3D / orijinal.

Geometri için önerilerim:

Temel - kenan kara ve Eyüp b ile temel atın. Bunu yaparken geometrinin ilacı'nı ya da mikro Orijinal'i kullanın.

Bunlar size temel ve kolay seviyeyi yaptırmayı sağlayacak.

ÖSYM alışma - 345.
Son nokta - orijinal / barış

Onun dışında sosyal 2 haftada bile halledilebilecek bir şey. Sonraya bırakabilirsiniz.

Dostum dedigin gibi iyi calisabilsen ayt 10 net olmazdi. Gunde 10 saat çalışılcak bir şey yok bu sınavda düzenli çalışmak önemli her gün 4 saat ile başla 6 ya çıkart en azından konuları vs bitirirsin ilk 10 bin için şartlama kendini ilk mezunun değilse zaten motivasyonun falan azalmıştır baya şimdiden ağır başlarsan ocak şubat gibi patlama şansın yüksek.
Bro zaten iyi çalışamadım yoksa niye 10 net olsun motivasyon konusuna gelirsek o iş bende öyle olmuyor şu an çünkü gerçekten şu an en motive en istekli en zevkle ders çalışabileceğim dönemdeyim ve bunu seneye sınav anına kadar devam ettiricem hatta netler arttıkça bu motivasyon falan arşa çıkar sanırım çünkü en ufak iyi bir sonuçta beni iyi anlamda çok etkiliyor ders çalışma saatleri içinde bu artık son şansım seneye ilk 10 bin net hedef çünkü istediğim bölüm-üniler ilk 10 binde en kötü 12-13 bin yapmam lazım bu yüzdende durmadan uzun saatler fakat verimli çalışmalıyım dediğim gibi şu andan itibaren inanılmaz istekli kafasını dersten kaldırmak istemeyen ve zevkle çalışacak bir haldeyim telefonuda bırakıyorum tuşluya geçicem telefonu sadece video çözümleri için arada kullanırım sosyal medya zaten gitti yolladık onu arkadaşlarımlada iletişimi kestim hepsi sessizde şu an

Önden söyleyeyim bayağı bir şey yazacağım.

Fen de beleş konulara çalışın. 10 net yapabilirsiniz. Ardından seçtiğiniz hocaların TYT kamplarını uygulayın. Fen bu şekilde 15+ nete çıkar.

Mat 15+ netse en azından geometri hariç temel vardır biraz. Rehber matematiğin veya bıyıklı Matematik'in temel atma kamplarına bakın. Şunlar matematik için önerilerim:

Temel - 0'dan kampları ve kamp kitabı.
Kolay - hız ve renk / ens.
ÖSYM alışma - 345.
Son nokta - 3D / orijinal.

Geometri için önerilerim:

Temel - kenan kara ve Eyüp b ile temel atın. Bunu yaparken geometrinin ilacı'nı ya da mikro Orijinal'i kullanın.

Bunlar size temel ve kolay seviyeyi yaptırmayı sağlayacak.

ÖSYM alışma - 345.
Son nokta - orijinal / barış

Onun dışında sosyal 2 haftada bile halledilebilecek bir şey. Sonraya bırakabilirsiniz.
Sağolun hocam tam dediğiniz gibi geometri yok bende ordan gidiyor zaten dediklerinizi not aldım hocaları ve kitaplarıda biliyodum sırasıyla bu şekilde gitmeyi düşünüyorum bunların yanına sizce daha yaz bitmeden meb’in yayınladığı ogm materyaldeki testler denemeler ve çıkmış tyt matematik sorularına başlıyayım mı ben çıkmışları geçe bırakmayı düşünmüyorum en azından sınava kadar çok kez tekrar tekrar çözer birçok kez analizlerini yapabilirim

Bro zaten iyi çalışamadım yoksa niye 10 net olsun motivasyon konusuna gelirsek o iş bende öyle olmuyor şu an çünkü gerçekten şu an en motive en istekli en zevkle ders çalışabileceğim dönemdeyim ve bunu seneye sınav anına kadar devam ettireceğim hatta netler arttıkça bu motivasyon falan arşa çıkar sanırım çünkü en ufak iyi bir sonuçta beni iyi anlamda çok etkiliyor ders çalışma saatleri içinde bu artık son şansım seneye ilk 10 bin net hedef çünkü istediğim bölüm-üniversiteler ilk 10 binde en kötü 12-13 bin yapmam lazım bu yüzdende durmadan uzun saatler fakat verimli çalışmalıyım dediğim gibi şu andan itibaren inanılmaz istekli kafasını dersten kaldırmak istemeyen ve zevkle çalışacak bir haldeyim telefonuda bırakıyorum tuşluya geçeceğim telefonu sadece video çözümleri için arada kullanırım sosyal medya zaten gitti yolladık onu arkadaşlarımlada iletişimi kestim hepsi sessizde şu an.

Sağ olun hocam tam dediğiniz gibi geometri yok bende oradan gidiyor zaten dediklerinizi not aldım hocaları ve kitapları da biliyordum sırasıyla bu şekilde gitmeyi düşünüyorum bunların yanına sizce daha yaz bitmeden MEB'in yayınladığı ogm materyaldeki testler denemeler ve çıkmış TYT matematik sorularına başlayayım mı ben çıkmışları geçe bırakmayı düşünmüyorum en azından sınava kadar çok kez tekrar tekrar çözer birçok kez analizlerini yapabilirim.

Evet hocam ogm materyalleri çözebilirsiniz. Çıkmışları da erkenden çözmek isterseniz çözebilirsiniz. Sonrayı bekleyebilir ama illa çözeceğim diyorsanız çözebilirsiniz. Bu arada çalışma isteğinize gerçekten hayran kaldım.

Bu arada söylemeyi unutmuşum. Rehber Matematik'in 49 günde geometri kampına sağlam bir temeliniz yokken geçmeyin. Ben açıkçası ilkokuldan beridir matematikle ve geometriyle arası iyi olan bir çocuktum. Yani güçlü bir temelim var. Ben bile bazen çözemediğim soruyu zar zor anlayabiliyorum.

Son düzenleme:
Evet hocam ogm materyalleri çözebilirsiniz. Çıkmışları da erkenden çözmek isterseniz çözebilirsiniz. Sonrayı bekleyebilir ama illa çözeceğim diyorsanız çözebilirsiniz. Bu arada çalışma isteğinize gerçekten hayran kaldım.

Bu arada söylemeyi unutmuşum. Rehber Matematik'in 49 günde geometri kampına sağlam bir temeliniz yokken geçmeyin. Ben açıkçası ilkokuldan beridir matematikle ve geometriyle arası iyi olan bir çocuktum. Yani güçlü bir temelim var. Ben bile bazen çözemediğim soruyu zar zor anlayabiliyorum.
çok teşekkürler dikkat edeceğim kamp konusuna nasıl oldu bilmiyorum ama bu senede olmayacağını anlayınca bana bir inme falan geldi herhalde ve şu an deli gibi çalışmayı seneye sonuç ekranında ilk 10 bini görmeyi çoook istiyorum ve bir anda sosyal medyayı sildim telefonu gereksiz her şeyden temizledim ve tuşluya geçmeye kadar verdim arkadaşlarımı bir anda sildim yani sınav dönemi için sadece nasıl olduğunu bilmiyorum da iyi ki oldu şu an bu sene için değil 2026 için çalışıyorum

çok teşekkürler dikkat edeceğim kamp konusuna nasıl oldu bilmiyorum ama bu senede olmayacağını anlayınca bana bir inme falan geldi herhalde ve şu an deli gibi çalışmayı seneye sonuç ekranında ilk 10 bini görmeyi çoook istiyorum ve bir anda sosyal medyayı sildim telefonu gereksiz her şeyden temizledim ve tuşluya geçmeye kadar verdim arkadaşlarımı bir anda sildim yani sınav dönemi için sadece nasıl olduğunu bilmiyorum da iyi ki oldu şu an bu sene için değil 2026 için çalışıyorum
Biliyorum hocam 2026 için çalıştığınızı. Gerçekten tebrik edilesi.

Biliyorum hocam 2026 için çalıştığınızı. Gerçekten tebrik edilesi.
Hocam size tekrardan yazıyorum kusura bakmayın ama aklıma şimdi geliyor benim sıkıntılı dersim fizik tyt için olmasa da ayt fizik baya zorluyor bazen soyut şeyleri üç boyutlu düşünemiyor gibi hissediyorum matematik ve geometri için verdiğiniz tavsiyelerden fizik içinde verir misiniz? hoca ve kitap önerisi nasıl ilerlemeliyim falan ekstra tavsiyeler

Hocam size tekrardan yazıyorum kusura bakmayın ama aklıma şimdi geliyor benim sıkıntılı dersim fizik TYT için olmasa da AYT fizik bayağı zorluyor bazen soyut şeyleri üç boyutlu düşünemiyor gibi hissediyorum matematik ve geometri için verdiğiniz tavsiyelerden fizik içinde verir misiniz? Hoca ve kitap önerisi nasıl ilerlemeliyim falan ekstra tavsiyeler.

Estağfurullah hocam istediğiniz kadar yazabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek çok hoşuma gidiyor. TYT de eğer şu konuları bitirmediyseniz AYT fiziğe geçmeyin: Fizik bilimine giriş, madde ve özellikleri, kuvvet, hareket, iş güç ve enerji. Aynı şekilde fiziğe karşı korkunuz/ön yargınız olmasın.

Hoca: Özcan aykın / altuğ güneş.
(Zorunlu) başlangıç kitabı: Seçtiğiniz hocanın kitabı.
(Zorunlu) 2. kitap: 345
(Opsiyonel) 3. kitap: 3D

345'i bitirdikten sonra zaten AYT fiziğiniz çok iyi olacak. İlla 3. kitap istiyorum diyorsanız (bence gerekli değil) 3D alınabilir.

Unutmayın, konu>soru. Konuyu çok iyi biliyorsanız 2 kitapla halledersiniz. Öyle matematik gibi 5-6 kitaba gerek yok.

Estağfurullah hocam istediğiniz kadar yazabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek çok hoşuma gidiyor. TYT de eğer şu konuları bitirmediyseniz AYT fiziğe geçmeyin: Fizik bilimine giriş, madde ve özellikleri, kuvvet, hareket, iş güç ve enerji. Aynı şekilde fiziğe karşı korkunuz/ön yargınız olmasın.

Hoca: Özcan aykın / altuğ güneş.
(Zorunlu) başlangıç kitabı: Seçtiğiniz hocanın kitabı.
(Zorunlu) 2. kitap: 345
(Opsiyonel) 3. kitap: 3D

345'i bitirdikten sonra zaten AYT fiziğiniz çok iyi olacak. İlla 3. kitap istiyorum diyorsanız (bence gerekli değil) 3D alınabilir.

Unutmayın, konu>soru. Konuyu çok iyi biliyorsanız 2 kitapla halledersiniz. Öyle matematik gibi 5-6 kitaba gerek yok.
Çok teşekkürler hocam. Bu dediğiniz kitapları aynı şekilde TYT için uygulayayım mı yoksa tyt için farklı bir şey önerir misiniz açıkçası tyt fizik sınavda fazla sözel oluyor ama ne olacağı belli olmaz ösym bu sonuçta.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam. Bu dediğiniz kitapları aynı şekilde TYT için uygulayayım mı yoksa TYT için farklı bir şey önerir misiniz açıkçası TYT fizik sınavda fazla sözel oluyor ama ne olacağı belli olmaz ÖSYM bu sonuçta.

TYT fizik çok daha basittir. AYT için önediğim 2 hocanın birinin TYT kampını uygulayın. O hocanın TYT kampını ve kitabını paralel olarak götürün. Opsiyonel olmakla birlikte (bence alın) 2. kitap alın. 345 önerimdir.

TYT fizik çok daha basittir. AYT için önediğim 2 hocanın birinin TYT kampını uygulayın. O hocanın TYT kampını ve kitabını paralel olarak götürün. Opsiyonel olmakla birlikte (bence alın) 2. kitap alın. 345 önerimdir.
Seneye temmuzda buraya “ilk 10 bin geldi” yazmak için sabırsızlanıyorum

Hocam selamlar tekrardan ben. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama size sormayı unuttuğumu hatırladım hahaha siz anladığım kadarıyla yks dönemini geçirmiş birisisiniz acaba özel değilse sonucunuz nasıldı ve hangi üni-bölüm tercih ettiniz? eğer özel değilse sonucunuzu sadece sıralama olarak değilde ders ders netler olarak ve birde OBP nizi söyleyebilir misiniz?

Hocam selamlar tekrardan ben. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama size sormayı unuttuğumu hatırladım hahaha siz anladığım kadarıyla yks dönemini geçirmiş birisisiniz acaba özel değilse sonucunuz nasıldı ve hangi üni-bölüm tercih ettiniz? eğer özel değilse sonucunuzu sadece sıralama olarak değilde ders ders netler olarak ve birde OBP nizi söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı