10 sene önceki kendinizi tatmin ettiniz mi?

oliber

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, biraz dertleşelim mi? Forumda kar yağışı görmek beni duygusallaştırdı çünkü ilk kayıt olduğum zamanda da kar yağıyordu. 2017..

Vay be! Gerçekten inanılmaz zamanlardan geçtik. 10 sene önceki hayatınıza baktığınız zaman neler değişti şimdiye kadar? İmkan olsa 10 sene öncesine dönmek ister misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
On senede hayatımda hiçbir şey değişmedi. On sene öncesine de dönmek istemem :D çünkü 14 yaşımda ne yapabilirim ki. Ancak 10 sene hatta 2 sene sonrasında çok iyi biliyorum ki şu an olduğum yerde ve zamanda olmak isteyeceğim. Asıl bir şey yapacaksam şu an yapacağım tünelden önce son çıkıştayım. Peki sizin hayatınızda neler değişti, siz dönmek ister misiniz?

On senede hayatımda hiçbir şey değişmedi. On sene öncesine de dönmek istemem :D çünkü 14 yaşımda ne yapabilirim ki. Ancak 10 sene hatta 2 sene sonrasında çok iyi biliyorum ki şu an olduğum yerde ve zamanda olmak isteyeceğim. Asıl bir şey yapacaksam şu an yapacağım tünelden önce son çıkıştayım. Peki sizin hayatınızda neler değişti, siz dönmek ister misiniz?

Kişilik olarak olmak istediğim kişi olmak istemezdim. 10 sene önce derslerimde çok iyiydim ve çok başarılı biriydim. Şu an inanılmaz başarısız ve aptal birisiyim. Kendime de çok iyi bakamadım. Psikolojik olarak sorunlarımın üstüne de gitmedim. O yüzden pek memnun değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı