9.sınıfı 94 ortalama ile bitirdim ve yazın 9'u tekrar ettim. 10.sınıfa arkadaşlarım zor değil diyorlar, ama ben çok stres oluyorum ve zor gibi hissediyorum. Sizce zor mu? Akıl verir misiniz?
Mesela 9 mu 10 mu zor dersek cevabınız ne olurdu?10. sınıf, 11 ve 12 için temel olacak sınıftır. Zor denir mi bilmem ama sağlama alınmalı o kesin. Stres yapılacak bir durum yok, ortalamanıza bakarak zaten çalışkan birine benzediğinizi söyleyebilirim, yaparsınız.
9.sınıfı 94 ortalama ile bitirdim ve yazın 9'u tekrar ettim. 10.sınıfa arkadaşlarım zor değil diyorlar, ama ben çok stres oluyorum ve zor gibi hissediyorum. Sizce zor mu? Akıl verir misiniz?
10.sınıf aslında daha kolay 9'a göre bazı dersler açısından misal en baba ezber konularını 9 biyolojisinde görüyorsun öyle böyle ezber yok yani. Ama göreceli bir kavram zorluk.9.sınıfı 94 ortalama ile bitirdim ve yazın 9'u tekrar ettim. 10.sınıfa arkadaşlarım zor değil diyorlar, ama ben çok stres oluyorum ve zor gibi hissediyorum. Sizce zor mu? Akıl verir misiniz?
9. sınıf 68. 10. sınıf 72. Bana göre zor değildi. Ama keşke test sınavlar geri gelse.10. sınıf lisenin en zor sınıfıdır.
9. sınıf 68. 10. sınıf 72. Bana göre zor değildi. Ama keşke test sınavlar geri gelse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.