10.sınıf birisi bilgisayar almalı mı?

mertrocky

Decapat
Katılım
15 Ekim 2020
Mesajlar
252
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biraz uzun konuşacağım kusura bakmayın. Öncelikle ben 10.sınıfım bilgisayarım olmasını çok istiyorum ve her gün bilgisayar almayı düşünüyorum ailem bu bilgisayar alma konusunu çok istemiyor hatta hiç istemiyor. Kuzenim bilgisayar almana hiç gerek yok diyor boş ver telefon al geç diyor ailem ders ortalaman iyi olsun ne alırsan al diyor ama 4 yıldır bu art arda devam ediyor bir türlü alamıyorum derslerim bana göre iyi okulum da iyi fakat hala izin vermiyorlar. Amcam seneye 11.sınıfa geçiceksin dedi boş ver artık çocuk musun sen bilgisayar oynayacak dedi bende buna bayağı sinirlendim işte sizce ne yapayım çok kararsızım alsam mı?
 
Bilgisayar oynamak için bir insanın kaç yaşında olması gerekiyor? Ortalama her gün 25 yaşında adamlarla oyun oynuyorum. Bence artık şu "çocuk musun" muhabbetinden çıkmaları gerekiyor. Bu arada derslerindeki başarıyı etkilemeyeceğini düşünüyorsan kesinlikle almalısın.
 
Telefonla bi' cacık olmaz. El kadar telefondan ders dinlemek işkencedir. Bilgisayar almanın yaşı olmaz. Bilgisayar=oyun gözüyle bakmak eski kafalılıktır. Artık dünya buradan işliyor.
 
Bu konuyu daha önce açmıştınız sanırım, ailenizi üzmeyecek şekilde kendinizi bilgisayara kaptırmayacaksanız alabilirsiniz.

Evet açmıştım çok kararsız kalmıştım.
Bilgisayar oynamak için bir insanın kaç yaşında olması gerekiyor? Ortalama her gün 25 yaşında adamlarla oyun oynuyorum bence artık şu "çocuk musun" muhabbetinden çıkmaları gerekiyor. Bu arada derslerindeki başarıyı etkilemeyeceğini düşünüyorsan kesinlikle almalısın.

Hiç düşünmüyorum zaten okullar açılırsa haftada 3 gün falan oynarım.
 

Geri
Yukarı