10. Sınıfta Okul Değiştirmek

En torpilli diyor, çıldırıyorum.

Bu yıl bakılan kriterler, ortalama veya devamsızlık.
İlk nakillerde ortaokulda bulunuşluk da bakıldı.
Kendin torpillilere laf deyip torpil için veli-müdür konuşturmaya çalışması da garip değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu amacından saptırmasak diyorum. Yok torpil yok dokuzlar yok alışamazsınlar falan. Eğer 1 tane daha konu ile alakasız bir yorum gelirse rica ederim moderatör arkadaşlar konuyu kitlesin. Konuyu velilerim ile paylaşıp belki nakil olmak istediğim okul ile konuşturabilirim. Böylece istediğim şey olur mu olmaz mı anlamış oluruz. İyi sosyeller.

Adres gösterme ile olmuyor kardeşim, biliyorum anlamak istemiyorsun ama nakil de en önemli olan şey okulda bulunuşluk. Bu ben 4 yıl sen 1 yıl bulunduysan, istersen ortalaman 100 olsun yine öncelik bende.
2. olarak maddi durumu yüksek derken?
Siz hala 20 yıllık sistemi anlamaya çalışıyorsunuz sanırım, sistem OTOMATİK ve OTOMATİK yerleştiriyor.
Velimi çağırayım ben bu okula gideceğim muhabbeti YOK.
Bir deli uyduruyor,diğeri de inanıyor.
Sizinle tartışmaya değmez.
Sonuç olarak gidemeyeceksiniz ve buradaki insanlara çokbilmişliğe devam ediceksiniz.

Benim yaptığım değil sizin yaptığınız çok bilmişlik. Sanki benim okuduğum, benim konuştuğum insanlarla herhangi bir yakınlığınız varmış gibi konuşuyorsunuz. Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı