10. Sınıfta Okul Değiştirmek

Benim yaptığım çokbilmişlikmiş, kardeşim bilmediğin bir konuda atıp tutuyorsun. Doğru bilgiyi veriyoruz ille de benim dediğim olacak kafasındasın.
Büyük ihtimalle bu kafada olduğundan hocaların seni zıtlıyor, arkadaş ortamın kötü ve onlara yapamadığını bize yapmaya çalışıyorsun...

Arkadaşlar merhaba. Çeşitli sebeplerden ötürü (arkadaş çevresi, öğretmenler, iyi bir yer olmasına karşın nitelikli olmamasından dolayı boş insanlar gelmesi vb.) konulardan dolayı okulumu değiştirmek istiyorum. Gitmek istediğim okul benim yerleştirme puanımın 2-3 üstünde. E-okulun bir sayfası vardı oraya baktığımda 5 kontejyan var gözüküyordu. Peki ben bu liseye geçebilir miyim ve geçmek için yapmam/velimin yapması gereken şeyler nelerdir? Detaylıca anlatırsanız sevinirim.
Sıkıntı bir şey ama ben Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine geçtim. İyiki de geçmişi ama sınıfım çok dağınık yani sen Ahmet ile arkadaşsan sadece onla takılıyorsun. Kafasında herkes kendince sınıfta birlik havası yok ama gideceğin okul eski okulundan iyi ise git bence hem yeni arkadaşlar kazanırsın.

Zaten lise başlı başına bir aksiyon ilerde anlatacak anın çok olur :) Benim de okulum bir kaç puan üstte idi ama sıkıntı olmadı. Demende sakınca yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı