100 - 150 TL Bütçe Aralığında Oyuncu Mouse Önerisi

@NookumPie Evet hocam klavye de almayı düşünüyorum, fikrinizi almak istedim fiyat böyle düşmüşken size bir danışmak istedim. Sizce nasıl bir ürün diye fare için danışmıştım parça parça uyguna bulmak zor, o yüzden böyle bir set bulmuşken hangisini alayım diye düşündüm. Hangisini al derseniz sipariş vericem şimdi.
 
Beğendim çok hoş güzel duruyor videolarına baktım gönderdiğiniz incelemeyi de okudum. Dediğim ürünle söylediğiniz ürünler farklı sanki hocam? Söylediğiniz modeller ayrı ayrı satılan ürünler diye biliyorum bunları.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fare dediğiniz gibi benziyor hocam farklı aynısı değil. Cidden kusura bakmayın rahatsız etmek istemezdim böyle sizi ama çok kararsız kalıyorum böyle durumlarda, değer mi sizce bu kadar para verilir mi bu ürüne? Yoksa söylediğim bir alt modelimi almalıyım, akşamları gelip oynuyorum o da birkaç saat oyun konusunda başka da bir şey yapmıyorum. Beni idare etsin yeter diyorum çünkü.
 
Bence 100 lira fark için değer. Birkaç saatte olsa sonuçta en az 2 yıl kullanacaksınız, almışken iyisi olsun :)
 
Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın valla çok yardımcı oldunuz verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için ayrıca teşekkür ederim içimi rahatlattınız ne desem azdır size verdim siparişi hayırlı geceler :)
 
Teşekkür ederim bilginiz için peki sensör farklı dediniz çok büyük bi fark varmı gözle görülecek şekildemi bu set için yorumunuz nedir mesela düşüncenizi almak isterim. :)
Fiyatı itibariyle rakibi olmayan ve sunduklarıyla da en alınası ürün. Tereddüt etmenize gerek yok. Bana garip gelen setin içinden çıkan mouse ayrı satılan MasterMouse Lite S'den daha iyi olması.

Setin içinden çıkanda Avago 3050: https://media.digikey.com/pdf/Data Sheets/Avago PDFs/ADNS-3050.pdf
MasterMouse Lite S: Pixart - Products:___PAW3509DH-TXWA
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı