%100 disk kulanımı FPS düşürür mü?

matrokor

Hectopat
Büyük oyunlar oynarken disk hep %100 oluyor. HDD kullanıyorum. %100 disk oyun oynarken normal midir? FPS drop yapar mı?

Şimdi telefondan indirmeye başladım ta ki 2.2 gb yazısını görene kadar, modeme tekrardan geçtim bu sefer hata vermedi fakat indirmiyor da duruyor öyle
Tek diskim var. Sistem açıkken 3 kez elektrik gitti. Bu diski bozar mı?

Yeni topladım sistemi. Sadece bir kaç defa elektrik kesintisi yaşadı.
Hardiskte problem olabilir.Elektrik kesintisi öyle kolay bozamaz.
Anakartın ne?

500 TL için bir öneriniz var mı?
Hardiskte problem olabilir.Elektrik kesintisi öyle kolay bozamaz.
Anakartın ne?
Boştayken %2-%5 lerde geziyor zaten. Oyunda %100 oluyor sadece.

Hayır. HDD oldukça mekanik bir yapıya sahip, hem iç parçaları direkt etkileyecek bir voltaj değişikliği ilk güç kaynağı ve anakartı vurur. Kaliteli ve performanslı SSD olarak bunlar iyi bir tercih olabilir.

500 TL için (500GB olanı)

600 TL için

Alternatif sitelerden verseydin keşke, İtopya linki verilir mi hiç. Yazık etme üyeye bir SSD için

HDD yeni ise bozmaz ama tek disk sıkıntı. SSD'ye geçin sistem rahatlayacaktır. Bütün oyunları SSD'ye de kurmanıza gerek yok. Hem Windows, hem oyunlar HDD'de olunca biraz sıkıntı oluyor. Özellikle Windows 10 ise.

HDD yeni ise bozmaz ama tek disk sıkıntı. SSD'ye geçin sistem rahatlayacaktır. Bütün oyunları SSD'ye de kurmanıza gerek yok. Hem Windows, hem oyunlar HDD'de olunca biraz sıkıntı oluyor. Özellikle Windows 10 ise.
SSD almak kesin bir çözüm ise alacağım. Kesin bir çözüm mü?

Size önerim SSD almanız. Aynı sorunla bende karşılaştım Windows 10'dayken SSD'ye geçtim rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…