Merhabalar aşağıda ki yöntemleri deneyebilir misiniz ?
İlk önce görev yöneticisinden başlangıç sekmesine gelip ne varsa sağ tık "devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyip bilgisayarı yeniden başlatın ve 5 dakika boyunca disk kullanımını takip ediniz.
2. yol olarak : Bilgisayarınızı güvenli mod ile açınız daha sonra görev yöneticisinden tekrar disk kullanımını takip ediniz belli bir süre. Eğer % normal de ise 3.parti yazılımlar bilgisayarınızı kasıyor olabilir.
Çok ufak bir ihtimal search butonunu devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Komut istemciyi açıp şunu yazınız : net.exe stop "Windows search"
Windows'u yeni kurduysanız büyük bir güncellemesi var onu yükleme aşamasında olabilir ama bu da düşük bir ihtimal.
@Silinen üye
İlk yazdığınız maddeyi uyguladım. Bilgisayarı açıp kapadım ilk sefer %5-10 ile başladı daha sonra %80 altını görmedim. Tekrar yeniden başlat yaptım birkaç kere %80-90 oldu daha sonra normale döndü. Sorun şu an için çözüldü, sonra yeniden başlar mı bilmiyorum. Yardımın için teşekkür ederim.
@Silinen üye
İlk yazdığınız maddeyi uyguladım. Bilgisayarı açıp kapadım ilk sefer %5-10 ile başladı daha sonra %80 altını görmedim. Tekrar yeniden başlat yaptım birkaç kere %80-90 oldu daha sonra normale döndü. Sorun şu an için çözüldü, sonra yeniden başlar mı bilmiyorum. Yardımın için teşekkür ederim.
AMD FX 8350 Sistemden Intel'e Geçiş Önerisi
Bu konudaki bahsetmediğim sorunlardan biriydi, bu akşam kasayı açıp ekran kartını iyice temizledim süpürge ile (kasayıda temizledim) sonra baştan taktım ekran kartı ve ram'i.