100 kilo olan bir rakibi nasıl yenebilirim?

• Konuyu başlatan 228522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.018
Selam sosyal. Yarın maçım var, rakibim 1.65 civarında ve 100 kilo ağırlığında. Ben 1.75 boyundayım ve 60 küsur kiloyum. Rakibim ağır olsa bile çok hantal ve hareket kabiliyeti aşırı düşük. Bana taktik verebilir misiniz? Aklımda hızlıca bacaktan girip yıkmak, ardından boyun kilidi yapmak var.
Hangi spor?

Rakibim ağır olsa bile çok hantal ve hareket kabiliyeti aşırı düşük.

Söylediğinize göre rakip fazlasıyla ağır, hantal ve hareket kabiliyeti düşükmüş. Önce onu biraz yorun, zaten 165 boyunda 100 kilo büyük ihtimal obez, yağ tulu mudur? Yumruklar Low kickler ile onu yorduktan sonra uygun anda bacaktan gidip yerde boyun kilidine alabilirsiniz dediğiniz gibi.

Rakipte büyük ihtimal ağırlığını kullanıp yerde sizi almayı düşünüyordur bu yüzden hızlı olun çevik olun.

Boyun kilidi dediğin düzgün yapamazsan alır seni yerden yere vurur bilgin olsun. Giyotin o hareketin ismi. Düzgün yapamazsan kolunu yorduğun ile kalırsın. Düzgün yapmaya çalış.
4 ay önce yaptığımız maçta tam olarak dediğinizi yaptı zaten. Asıl sorun bendeydi ama, sırf istedi diye yapmıştım ve hic bilgim yoktu.

Yumruk, tekme yasak. Pes eden kaybeder, güreş tarzı.

4 ay önce yaptığımız maçta tam olarak dediğinizi yaptı zaten. Asıl sorun bendeydi ama, sırf istedi diye yapmıştım ve hic bilgim yoktu.
Sağ ve solda bulunan iki damarı tam kapaman lazım ki 4-5 saniye içinde pes etsin. Etmezse zaten bayılır. Hareketin inceliklerini öğren. Bu arada sokak kavgası vs değil di mi?

Sağ ve solda bulunan iki damarı tam kapaman lazım ki 4-5 saniye içinde pes etsin. Etmezse zaten bayılır. Hareketin inceliklerini öğren. Bu arada sokak kavgası vs değil di mi?
Hayır hocam, sevdiğim bir arkadaşım kendisi. Okulun spor salonunda olacak, düzenli olarak 3-4 ay aralıkla güreşiriz kendisiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı