Hangi spor?Selam sosyal. Yarın maçım var, rakibim 1.65 civarında ve 100 kilo ağırlığında. Ben 1.75 boyundayım ve 60 küsur kiloyum. Rakibim ağır olsa bile çok hantal ve hareket kabiliyeti aşırı düşük. Bana taktik verebilir misiniz? Aklımda hızlıca bacaktan girip yıkmak, ardından boyun kilidi yapmak var.
Rakibim ağır olsa bile çok hantal ve hareket kabiliyeti aşırı düşük.
4 ay önce yaptığımız maçta tam olarak dediğinizi yaptı zaten. Asıl sorun bendeydi ama, sırf istedi diye yapmıştım ve hic bilgim yoktu.Boyun kilidi dediğin düzgün yapamazsan alır seni yerden yere vurur bilgin olsun. Giyotin o hareketin ismi. Düzgün yapamazsan kolunu yorduğun ile kalırsın. Düzgün yapmaya çalış.
Yumruk, tekme yasak. Pes eden kaybeder, güreş tarzı.Hangi spor?
Sağ ve solda bulunan iki damarı tam kapaman lazım ki 4-5 saniye içinde pes etsin. Etmezse zaten bayılır. Hareketin inceliklerini öğren. Bu arada sokak kavgası vs değil di mi?4 ay önce yaptığımız maçta tam olarak dediğinizi yaptı zaten. Asıl sorun bendeydi ama, sırf istedi diye yapmıştım ve hic bilgim yoktu.
Hayır hocam, sevdiğim bir arkadaşım kendisi. Okulun spor salonunda olacak, düzenli olarak 3-4 ay aralıkla güreşiriz kendisiyle.Sağ ve solda bulunan iki damarı tam kapaman lazım ki 4-5 saniye içinde pes etsin. Etmezse zaten bayılır. Hareketin inceliklerini öğren. Bu arada sokak kavgası vs değil di mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.