Çözüldü 100 Mbps internette indirme hızı 3mb/s

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Magnu

Femtopat
Katılım
18 Şubat 2022
Mesajlar
9
Merhaba dostlar 100Mbps internet sahibiyim Turkcell Superonline internet geldiği ilk ay 12-13 MB takılıyordu Steam'de bayağı güzeldi her şey ama 2 ay geçti ve internetin 4.2'nin üstüne çıktığını görmedim. Bazen açık bıraktığmda en yüksek 8 falan gösteriyor nadiren saniyeliğine o da. Nasıl çözebilirim? Herhangi bir kısıtlama yok müşteri hizmetleride her aradığımzda bekletiyor da bekletiyor. Sistemde bir sorun yok, kullandığınız programdan kaynaklı vs. deyip duruyor. Nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
90Mbps bağlantı var görünüyor. Normalde şuan saniyede 10mb indirmesi lazım. Drive üzerinden idm ile indirme yapmayı denediniz mi?
oradada aynı her uygulama dosya vs vs herşeyde 3ün sütüne çıkmıyor nadir
@Magnu


O değerler ile aşağı yukarı 10 Mb/s gibi bir indirme hızına ulaşmanız gerekiyor, bahsettiğiniz durum sadece Steam için mi geçerli?
steamde max 4 görüyorum epicde ara sıra 5 6 oluyor ama çok nadir az önce istediğiniz bilgileri ayarlayıp veriyorum bekleticem birazcık
@Magnu


O değerler ile aşağı yukarı 10 Mb/s gibi bir indirme hızına ulaşmanız gerekiyor, bahsettiğiniz durum sadece Steam için mi geçerli?
az önce attığın istediğin bilgilerin olduğu mesaj gözükmüyor şuan mesajımı sildin bilmiyorum ama gözükmüyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı