1000-1200 TL'ye Telefon Önerisi

Şansa bende Ankara'da oturuyorum. Bu arada sormak istiyorum sizce 750TL altı bir telefon alıp üniversiteye geçince daha iyisini almak mı yoksa 1000TL alıp üniversite sonuna kadar kullanmak mı ?
 
1000 TL alıp sonuna kadar kullanmak. 2000 TL kişisel olarak maksimum sınırım, içim acıyor üstüne. Sürekli gelişiyor cihazlar çok fazla yatırım yapmayı sevmiyorum mobil bazda. Mesela kamera gibi şeylere önem veren biri değilim, zaten her türlü yakışıklıyım. ( :D ) Detaylara, Fiyat/Performansa önem veriyorum.
 
750 TL olarak hangi telefonu düşünüyorsunuz ? İstekleriniz doğrultusunda çok fark yoksa bence 750 TL telefonu alıp, çok beğendiğiniz bir telefon olduğu zaman yenisini almak olsun.
 
O aradaki 250 Tl farkı verince bir üst levele geçiyorsunuz, Giriş ve orta seviye arasında çok fark var.
 
Modelden modele değişir. 1000 TL olan bir GM5 Plus ile GM5 arasında bir öğrencinin isteklerini karşılama noktasında çok fark sunmuyor.
 
Ses olarak Idol 3 modeli de iyi. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam JBL kulaklık çıkıyordu Idol 3 modelinden. Tasarım olarak farklılıklar var. Idol 4 metal ve daha premium bir telefon tasarım konusunda. Idol 3 ise plastik. Bağlantı noktasında Idol 4 ac desteği sunarken Idol 3 modelinde yok. Donanım tarafında birisi SD 615 diğeri SD 617. Yani pek fark yok. Bellek 1GB daha fazla ama 2GB sınır olarak modelden modele göre yeterli. Batarya konusunda Idol 4 hızlı şarj desteği sunarken Idol 3'de yok. Kamera tarafında ne gibi farklılıklar var bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı