1000/1500TL Gaming Sistem Toplama

@l1dev peki G3258'e overclock yapmasam bir sorun olurmu ? Yani BIOS'tan Asus Optimal seçeneğini seçsem. @safak çataklı arkadaşın sistemi daha çok aklıma yattı da .
Ben G3420 kullanıyorum ve ekran kartım GTX750Ti. G3258 ile benim işlemcimin arasındaki tek fark çarpan kilidinin bende kapalı olması. Yani ben O.C. yapamıyorum ve yinede GTA5'de High ve üstündeki ayarlarda ayrıca 4X MSAA ile 50FPS civarında oynuyorum. Size göre en makulu neyse onu alın. G3258'de öyle küçümsenecek bir işlemcide değil zaten.
*-Bu arada @safak çataklı'nın sistemini toplarsan bir 4GB daha ram eklesen çok daha iyi olur.
 
@JoyToyMe yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bende yakın bir zamanda toplayacağım fakat parçaları dizmek hakkında hiçbir bilgim yok. Önerdiğiniz bir yer varmı ? (Site Olarak)
 
@JoyToyMe yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bende yakın bir zamanda toplayacağım fakat parçaları dizmek hakkında hiçbir bilgim yok. Önerdiğiniz bir yer varmı ? (Site Olarak)
Önereceğim ilk site Vatan'dır. Eğer Vatan'ı tercih etmeyecek olursanız hepsiburada , veya sinerji gibi siteleri kullanabilirsiniz.
 
@JoyToyMe Peki vatanda sistemi toplayıp gönderiyorlar mı ?
Eğer bulunduğunuz şehirde Vatan'ın herhangi bir şubesi var ise oraya gidin. Parçaların listesini çıkartın ve çalışanlardan herhangi birine verin. Orada toplayacaklardır. Ama sitesinden sipariş ederseniz parçalar toplanmamış bir şekilde gönderilir.
 
G3258 ile GTA 5 oynayacaksan alma. Ona ayırdığın soğutucu ile i3 4170 fiyatına gelecek. İ3 4160 bile değil i3 4170. Gerçi sadece frekans farkı var diye biliyorum yanılmıyorsam. Ekran kartını R9 270X alıp 8 GB Hi-Level RAM alabilirsin. :) ;) Harddisk olarak Seagate öneririm.
 
Arkadaşlar böyle tamamladım. Yanlışım varsa söyleyin. Bir de harddisk önerirseniz sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25,2 KB · Görüntüleme: 244
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı