1000 TL civarı yol/yarış (hafif ve hızlı) bisiklet

Makaleler
16
Yer
Antalya
Salcano CITY FUN S 70 V R 18 modelini 950 liraya buldum Letgo'da. Sıfırı 1250'den başlıyor.

Salcano XRS300 yine Letgo'da 850 liraya buldum. Galiba bu yarış bisikleti.

Yarış bisikleti ile yukarıda attığım arasında ne kadar fark eder ağırlığı, vitesleri falan? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Pek anlamam bisiklet işlerinden sadece binmeyi çok seviyorum ancak eski bisikletim çok ağır ve hantal. 2. el bisiklet almak ne kadar mantıklı? Arkadaşımda Carraro Sportive 220 gördüm ve çok da hoşuma gitti açıkçası. Haftanın 2 günü de üniversiteye bisikletle gidip gelmek istiyorum toplam gidiş geliş 12km falan yani o yüzden hızlı gidebileceğim bir bisiklet olmasını istiyorum. Boyum 187.

Önerilere açığım. Elimde 1500 lira para var ancak bunun 500-600 lirasını da direksiyon setine vermek istiyorum o yüzden sıfır bisiklet yerine 2. ele yöneldim.

Bisiklet toplama diye bir şey varsa onu da önerebilirsiniz.

Kısaca hızlı gitmek istiyorum. Bastım mı vınn diye gideyim :D +60 KM/h hıza ulaştırsın beni.

Son düzenleme:
Bisikleti 2. el almak daha mantıklı, temizini bulursan tabii ki. Hızlı gitmek istiyorsan yol bisikleti almalısın falan yolların da durumunu bilmen lazım, bozuk yolda kullanılacak bir bisiklet değil, jant akord'unu çok bozarsın. Hafiflik için aliminyum kadro bisiklet tercih etmelisin, bisikletteki ve üstündeki her türlü ağırlığa sebep olacak şey hızını düşürür. Eğer yollar hafif bozuksa aliminyum kadro şehir bisikleti tercih etmelisin.

Bisikleti 2. el almak daha mantıklı, temizini bulursan tabii ki. Hızlı gitmek istiyorsan yol bisikleti almalısın falan yolların da durumunu bilmen lazım, bozuk yolda kullanılacak bir bisiklet değil, jant akord'unu çok bozarsın. Hafiflik için aliminyum kadro bisiklet tercih etmelisin, bisikletteki ve üstündeki her türlü ağırlığa sebep olacak şey hızını düşürür. Eğer yollar hafif bozuksa aliminyum kadro şehir bisikleti tercih etmelisin.

Ben genelde asfaltta sürüyorum bisikleti hızlı gidebilmek için. Yani düzgün yolda sürüyorum. Yukarıda belirttiğim modellerden hangisi ile daha atik olabilirim ve hangisinde daha rahat olabilirim. Salcano'nun v r 18 modeli yerine v r 20 modelini bulursam daha iyi olur galiba benim için değil mi? Boyumun 187 olduğunu tekrar belirteyim. Ayrıca toplama bisiklet hakkında bilginiz var mı?

Ben genelde asfaltta sürüyorum bisikleti hızlı gidebilmek için. Yani düzgün yolda sürüyorum. Yukarıda belirttiğim modellerden hangisi ile daha atik olabilirim ve hangisinde daha rahat olabilirim. Salcano'nun v r 18 modeli yerine v r 20 modelini bulursam daha iyi olur galiba benim için değil mi? Boyumun 187 olduğunu tekrar belirteyim. Ayrıca toplama bisiklet hakkında bilginiz var mı?
Toplama bisiklet bence hayalde kalır.

Rahatlık istiyorsan şehir bisikleti almalısın, yol bisikleti ağırlıklı olarak hobi için kullanırsın günlük kullanımda olmaz. 18 inç kadro senin için yeterli gelecektir diye düşünüyorum, toplama bisiklet aslında güzel ama biraz pahalıya gelir.

Rahatlık istiyorsan şehir bisikleti almalısın, yol bisikleti ağırlıklı olarak hobi için kullanırsın günlük kullanımda olmaz. 18 inç kadro senin için yeterli gelecektir diye düşünüyorum, toplama bisiklet aslında güzel ama biraz pahalıya gelir.

Yani Salcano City Fun benim için daha uygun olur? Eğer varsa başka markalardan tavsiyeniz bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı