1000 TL civarı yol/yarış (hafif ve hızlı) bisiklet

Sedona da kaliteli markadır, sağına soluna bak iyice 1-2 tur at, vites geçişlerini kontrol et sekmesin, sonrasında pazarlığa yanaşırsa bir pazarlık yapıp alabilirsin. :)

Zaten 1500 liraydı. Acil falan dedi adam 1300 e bile veririm dedi. Ben de dedim bende 1100 var. Ertesi gün ise o yazdı 1100 olur. Ya çaldı hemen satmaya çalışıyo :D:D ya da cidden para lazım adama. Gerçi 11 tane 5 yıldız almış, önceden de bisiklet satmış.

Siz sadece bu bisikletin piyasası şu anda kaçtır? Tabi ki almadan deneyeceğim.

Zaten 1500 liraydı. Acil falan dedi adam 1300 e bile veririm dedi. Ben de dedim bende 1100 var. Ertesi gün ise o yazdı 1100 olur. Ya çaldı hemen satmaya çalışıyo :D:D ya da cidden para lazım adama. Gerçi 11 tane 5 yıldız almış, önceden de bisiklet satmış.

Siz sadece bu bisikletin piyasası şu anda kaçtır? Tabi ki almadan deneyeceğim.
Sedona piyasası hakkında bilgim yok ama kesinlikle 1100 üstündedir diyebilirim. :)

Kanka bi de ekipman da almanı öneririm belli olmaz ne olacağı. Hızlı gideceğim diyorsun. En azından iyi bir kask ve eklem koruyucuları falan al. :D

Alacağım evet.
Sedona piyasası hakkında bilgim yok ama kesinlikle 1100 üstündedir diyebilirim. :)
Bir de Btwin triban 100 var 1000liraya. Yol bisikleti gibi bir duruşu var ama tekerlekleri şehir bisikleti tarzında. 7 vites. Hafif olması avantaj, onun dışında pek övülmüyor. Ben yine de gidip ikisini de deneyeceğim tabi de kullanıcı yorumları da yardımcı olacaktır bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı