Crosair iptal öyleyse bu bütçeye en makul 8khz görünüyor tavsiyeler üzerineViper 8KHz alınır. Boyutu büyük, güzel.
Crosair iptal öyleyse bu bütçeye en makul 8khz görünüyor tavsiyeler üzerineViper 8KHz alınır. Boyutu büyük, güzel.
Sabre Pro Champion bundan 2 hafta önce falan gayet alınabilir bir üründü. Fiyatı çok arttı, iptal edin onu.Crosair iptal öyleyse bu bütçeye en makul 8khz görünüyor tavsiyeler üzerine
Aklımda şu şekilde düşünceler var şuan Sabre pro'yu iptal edip 1500₺ bütçede kalmak veya maksimum 1000₺ veya 700-800₺ ye beni üzmeyecek iyi bir mouse almak karar veremiyorum şuan hangi yoldan ilerleme konusundaSabre Pro Champion bundan 2 hafta önce falan gayet alınabilir bir üründü. Fiyatı çok arttı, iptal edin onu.
Eğer diyorsan 1400-1500 civarlarına çıkmak istemiyorum diye Endgame Gear XM1 al veya kablosuz istiyorsan Darmoshark M3 alabilirsin, bunun dışında istersen Razer Deathadder V2'ye de bakabilirsin o da güzel mouse.Aklımda şu şekilde düşünceler var şuan Sabre pro'yu iptal edip 1500₺ bütçede kalmak veya maksimum 1000₺ veya 700-800₺ ye beni üzmeyecek iyi bir mouse almak karar veremiyorum şuan hangi yoldan ilerleme konusunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.