1000 TL Oyuncu Faresi Tavsiyesi

Yigit0726

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
30
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar merhaba. Yıllardır kullandığım farem öldü ölecek. Hakkını vere vere de kullandım hani hiçte pişman etmedi verdiğim 50 liraya. :) A4 Tech X7 F7 kullanıyorum şu an kırmızı olandan.

Sorum net ele tam oturan ( elim bu fare için tam oturaklı ) genellikle FPS oyunlarına uygun bir fare arayışındayım.

G903 alasım var ancak fareye ısınamadım gibi o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Kablo işinden bıktığım için kablosuz bağlantılı bir fare istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Mümkünse kullanıcılardan tavsiye rica ediyorum.
 
Son düzenleme:
1000₺ verip çift tıklayan mouse önermek çok daha mantıklı bir hareket olsa gerek, haklısınız.
Dikkatli okursanız eğer aldıkları yerler yenisini gönderdi diye belirttim. Daha sonra aynı problemleri tekrar yaşadılar demedim. Arkadaşın belirttiği bütçeye göre daha güzel bir öneriniz var ise önerin. Kendim de deneyerek ve arkadaşlarımın da tecrübelerinden yola çıkarak önerimi yaptım. Bana göre mantıklı olan size göre olmayabilir. Açıkçası umrumda da değil :)
 
"1.000 TL'ye mouse almak mantık işi değil" gibi saçma yorumlara kafanı takma. Kim hangi bütçeye ne almak istiyorsa onu alır. Soruna gelecek olursak o fiyat aralığında en iyi seçeneğin Logitech olur. En azından bana göre öyle. Yalnız G903 için bir kaç tanıdığım kullandıktan bir süre sonra çift tıklama problemi yüzünden geri gönderdiler. Yenisini yolladı gönderdikleri firmalar. Genel bir problem mi, yoksa sadece onlara mı denk geldi bilemiyorum. Geriye kalan bütün özelliklerinden şikayetlerini duymadım. Genel olarak çok memnunlar. G900 veya G903 ikilisinden birini seçebilirsin.

Logitech istememde ki bir diğer sebepte bu. Satış sonrası hizmet. Bir problem olduğunda defalarca ürün yenilemesi olduğunu gözlemledim. Ayrıca kullandığım 1-2 üründe de bunu yaşadım. Günlük kullandığım kablosuz faremin USB alıcısını kaybettim 1 hafta içinde yenisini gönderdiler. Satış fiyatı internette minimum 60 tl alıcının farem 100 tl. Ayrıca G933 kulaklıklarında bir çok problem yaşanmış (o yüzden Artics 7 almıştım) bu problemleri de sıfır kutu göndererek halletmişler gibi birçok örnek var. Ben G903 alayım en iyisi mevzu daha fazla uzamasın :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı