1000 TL'ye Hepsiburada'dan 5 kg dumbell önerisi

Bambi.w

Decapat
Daha fazla  
Selamunaleyküm, 2 adet 5kg'lık dumbell istiyorum. Ürün kokmasın, çok da kalitesiz olmasın, renk olarak genellikle siyah var ama mavi renkli olsa güzel olur. Özellikle Hepsiburada'dan almak istiyorum. Bütçem en fazla 1000₺'ye kadardır. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dambıl & halter seti almanı öneririm. Hem daha ucuza geliyor hem de kaliteliler. 28kglikler 1100 civarı galiba.

Hocam şimdi böyle ürünler daha mı iyi normal dumbellerden?
Böyle bir ürün bulmuştum.
NOT: 16 yaşındayım, bu sene 17 olacağım.

Dambıl & halter seti almanı öneririm. Hem daha ucuza geliyor hem de kaliteliler. 28kglikler 1100 civarı galiba.

Önerebileceğin set var mı? Koku yapmayan.

Baya ucuzmuş aslında, alınabilir. Fakat büyük kas gurupları (göğüs, bacak vb.) için yeterli ağırlık olmayabilir.

Önerebileceğin bir set veya dumbell var mı? Yaşıma uygun ve özellikle plastik vs. kokmayan.

Sakın almayın plastik elinizi çok acıtacak ve elinizden kayacaktır bence güzel bir GYM salonuna yazılın.

Selamunaleyküm, 2 adet 5kg'lık dumbell istiyorum. Ürün kokmasın, çok da kalitesiz olmasın, renk olarak genellikle siyah var ama mavi renkli olsa güzel olur. Özellikle Hepsiburada'dan almak istiyorum. Bütçem en fazla 1000₺'ye kadardır. Şimdiden teşekkürler.
2. el piyasasına neden göz atmıyorsun?

Bende şuan fitset 28kg lik dumbell halter seti var. Kokmuyor, 28 değil, 20kg plakası var. Barlar ile toplam 28kg oluyor. plakalarda 300gr a kadar dengesizlik olabiliyor. Plakaların içinde kum var.
Bazen kol veya bacak günlerinde salona gitmeyip evde çalışıyorum. Bana gayet yeterli geldi ama ağır kg ile çalışmak için yetersiz olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı