1000 TL'ye kablolu mouse önerisi

En çok SteelSeries Prime+ önerilmiş. Sadece DPI tuşunun altta olması düşündürücü ama yine de alma ihtimalim yüksek.

Bakacağım hocam. Siyahı güzel görünüyor.
DPI tuşunu hiç kullanmadım. Gereken düzenlemeleri buradan sağlıyorum.
1748520023345.png

@Bellamy hocam merhaba, önümüzdeki günlerde prime+ modelini ben de almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde fiyatına göre gerçekten çok iyi özellikleri var. Tekerleği sert diyorlar, kullanımı ne kadar etkiliyor? Bir de bu geçen süreçte olumsuz olarak gördüğünüz bir deneyiminiz oldu mu?

@Bellamy hocam merhaba, önümüzdeki günlerde prime+ modelini ben de almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde fiyatına göre gerçekten çok iyi özellikleri var. Tekerleği sert diyorlar, kullanımı ne kadar etkiliyor? Bir de bu geçen süreçte olumsuz olarak gördüğünüz bir deneyiminiz oldu mu?
Tekerlek sert değil ama fazla sesli, kullanımda herhangi bir problem yaşamadım FPS oyunlarında vs. 1.5 yıl önce tekerlek bozulmuştu servis kararıyla sıfırıyla değişimi sağlandı o zamandan beri problem yok.

@Bellamy Fare switch sisteminde yay kullanılmış, daha önce bu tarz bir fare kullanmamıştım. Geçen süre boyunca tıklama hissiyatında bir farklılık oldu mu?
Ayrıca altındaki led ekrandan kaynaklı bir cızırtı sesi oluyormuş bu doğru mu? doğruysa bile led ekranı kapatabiliyor muyuz benim için çokta mühim değil...

Son düzenleme:
@Bellamy Fare switch sisteminde yay kullanılmış, daha önce bu tarz bir fare kullanmamıştım. Geçen süre boyunca tıklama hissiyatında bir farklılık oldu mu?
Ayrıca altındaki led ekrandan kaynaklı bir cızırtı sesi oluyormuş bu doğru mu? doğruysa bile led ekranı kapatabiliyor muyuz benim için çokta mühim değil...
Bende led ekran yok, ilkte oluyor sertmiş gibi hissediyorsun ama 1-2 güne alışılıyor.

Ayrıca altındaki LED ekrandan kaynaklı bir cızırtı sesi oluyormuş bu doğru mu? Doğruysa bile LED ekranı kapatabiliyor muyuz benim için çok da mühim değil...
Switchler muhteşem. 4-5 bin liralık mouselarda kullanılan optical switchlerden hissiyat olarak hiçbir farkı yok diyebilirim. Mekanik switch kullandıktan sonra tıklama hissi sert gelebilir. Zaman geçtikçe hissiyatının değişeceğini sanmam, o mekanik switchlerde olan bir problem.

Kablosunun sökülüp takılıyor olması soket sağlamlığı açısından bir problem teşkil etmez umarım. Zamanla gevşeme falan yapar mı ki?

Açıkçası bu sefer beyaz bir fare almak istiyordum, Glorious I-O-D kablolu modellerinden birini tercih etsem sizce hata mı yapmış olurum. @Bellamy @Tommy Wiseau

Kablosunun sökülüp takılıyor olması soket sağlamlığı açısından bir problem teşkil etmez umarım. Zamanla gevşeme falan yapar mı ki?

Açıkçası bu sefer beyaz bir fare almak istiyordum, Glorious I-O-D kablolu modellerinden birini tercih etsem sizce hata mı yapmış olurum. @Bellamy @Tommy Wiseau
Hayır zaten 1 kere takıyorsunuz tekrar sökme ihtiyacı olmuyor genelde.

Benim gördüğüm duyduğum kadarıyla dpi ı çok düşük tutmak iyi bir şey değil, farenin teknolojisini kullanmayacaksan yüksek özellikli almana gerek yok. Farede dpi ı yüksek tutup oyun içi ayarlardan düşürmeyi öneriyorlar. Ne kadar doğru tartışılır tabi...

@go ask alice sen neye karar veridin hocam, aklında bir şeyler oluştu mu? ben de fare alacağım senin gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı