105 bin lira ile ne iş yapabilirim?

my last mistake

Hectopat
Biliyorum bu devirde bu parayla bir iş yapabilmek zor ama gerçekten yaptığım meslekten kazanamıyorum. Bu parayı nasıl çevirebilirim döndürebilirim ya da ne iş kurulabilir? Çok çıkmazdayım artık.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdıklarım var araba al sat yapıyor senin için bilgiler aldım bir arabadan ortalama 3-4 bin kalıyor ayda 2-3 araba kesin satılıyor bir yılda sadece 3 araba ruhsata işlenebiliyor bu yüzden daha çok araba alıp satmak için ailenizde kaç kişi var özel değilse karınız var mı acaba ?
Tanıdıklarım var araba al sat yapıyor senin için bilgiler aldım bir arabadan ortalama 3-4 bin kalıyor ayda 2-3 araba kesin satılıyor bir yılda sadece 3 araba ruhsata işlenebiliyor bu yüzden daha çok araba alıp satmak için ailenizde kaç kişi var özel değilse karınız var mı acaba ?
Bir arabadan 3-4 bin kar ediliyor.
Hocam bir de Youtube'da kaç para kazanıyor diye konsept var oto yıkamacı ne kadar kazanıyor bakkal ne kadar kazanıyor gibi videolar var oradan açmak istediğiniz bir iş varsa ne kadar kar edeceğinizi az buçuk hesaplayabilirsiniz.

Bir arabadan 3-4 bin kar ediliyor.
Hocam bir de Youtube'da kaç para kazanıyor diye konsept var oto yıkamacı ne kadar kazanıyor bakkal ne kadar kazanıyor gibi videolar var oradan açmak istediğiniz bir iş varsa ne kadar kar edeceğinizi az buçuk hesaplayabilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle bilgi için. Annem, babam ve benim tek çocuğum ve eşim yok, tek yaşıyorum. Yani bu yılda 9 araba alabilirim anlamına mı geliyor.

Kesinlike haklısın. Arkadaşım 3 sene önce 90 bine 2012'w beetle aldı şu an 150'lerde geziyor.

Ama arabadan anlamak etmek lazım. Yani bunun bakımları expertiz falan bilemedim düşüneyim araştırayım çok teşekkürler.

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle bilgi için. Annem, babam ve benim tek çocuğum ve eşim yok, tek yaşıyorum. Yani bu yılda 9 araba alabilirim anlamına mı geliyor.

Kesinlike haklısın. Arkadaşım 3 sene önce 90 bine 2012'w beetle aldı şu an 150'lerde geziyor.

Ama arabadan anlamak etmek lazım. Yani bunun bakımları expertiz falan bilemedim düşüneyim araştırayım çok teşekkürler.
Yılda 9 araba ruhsata işleniyor yani 3 anne 3 baba 3 siz hocam expertiz yaptırmak zor bir şey değil hangi şehirde yaşıyorsunuz ona göre oranın başarılı expertizlerin isimlerini yazayım.

Hocam alacağınız arabayı sahibindende beğenin sonra foruma atarsanız zaten anlayanlar çıkar bir de hocam arabaların km'si düşürülüyor km düşmüş mü anlamak için Araç Kilometre ve Muayene Sorgulama | HGS bu adresten 8 TL ücretle arabanın muayene tarihlerini yani km oynamış mı oynamamış mı anlarsınız yani hepsi bu.

Yani 9'dan sonra bir daha alamıyor muyum ? Antalya hocam bir de. İstanbul olsa araç için çok fazla seçenek var da burada işte uyguna bulmak İstanbul ya da diğer büyük şehirlere göre az olur herhalde.

Ha aklıma yattı güze fikir de. Şimdi ruhsata 9 araç işlendi. Seneye yine böyle olursa sen gel bakalım böyle şeyler mi yapıyorsun demesinler sonra.

Çok sağ ol tekrar.

Yılda 9 araba ruhsata işleniyor yani 3 anne 3 baba 3 siz hocam expertiz yaptırmak zor bir şey değil hangi şehirde yaşıyorsunuz ona göre oranın başarılı expertizlerin isimlerini yazayım.

Hocam alacağınız arabayı sahibindende beğenin sonra foruma atarsanız zaten anlayanlar çıkar bir de hocam arabaların km'si düşürülüyor km düşmüş mü anlamak için Araç Kilometre ve Muayene Sorgulama | HGS bu adresten 8 TL ücretle arabanın muayene tarihlerini yani km oynamış mı oynamamış mı anlarsınız yani hepsi bu.
Yani konu açarsanız ben de açıklarım arabanın nasıl olduğunu.
Yani 9'dan sonra bir daha alamıyor muyum ? Antalya hocam bir de. İstanbul olsa araç için çok fazla seçenek var da burada işte uyguna bulmak İstanbul ya da diğer büyük şehirlere göre az olur herhalde.

Ha aklıma yattı güze fikir de. Şimdi ruhsata 9 araç işlendi. Seneye yine böyle olursa sen gel bakalım böyle şeyler mi yapıyorsun demesinler sonra.

Çok sağ ol tekrar.
Hocam yılda aileden sadece 9 alırsınız ama güvendiğiniz kişilerin akrabaların üzerine de çıkar.

Çok sağ ol tekrar.
Hocam zaten durumu izah edersiniz ya da kanunları okutursunuz.

Bilgisayar topla sat, 2 yıl garanti ver, gerekirse teknisyen de tut.
Garantiden zarar etmezsin, kullanıcıdan veya dış çevreden kaynaklı arızalar zaten garanti kapsamına girmez.
Ayrıca bilgisayarlar Windows veya GNU/Linux kurulu olsun, garantili, işletim sistemli hazır bilgisayar daha cazip gelir.
Yürümezse zaten zarar etmezsin, sonuçta sermayen yine elinde.

Hocam bu 2 arabaya bakın derim 2 araba toplamı 90 bin gibi bir şey pazarlık ile iki araba toplamı 88 87 bin olur. Honda çok piyasası olan bir araba yani 2. arabadan çok rahat 4 bin kar edersiniz. İlk araba da fiyatı aldığınızın 9-8 üstü yazın pazarlık sünnettir yazın pazarlık yapın hocam satarken en fazla 3 bin pazarlık yapınca otomatik olarak indirimli aldığını düşünecek yani iki arabadan karınız en az 7-9 arası bir şey olur. Not: Bu arabaların hepsi Antalya'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı