Her sene ekran kartı değiştiriyorlar ya o mantıkla söylediler galiba. Şu dönemde minimum almanız gereken ekran kartı ''RX 570 8GB''.
Ben gt220 kullanıyorum yıllardır, tam sistem toplamaya karar vermiştim geforce now denedim ve beni vazgeçirdiGünümüz için yeterli? Buna GTX 1050-Ti bile güler.
Kesinlikle sıfır olarak alınmamasi hatta ikinci el olarak bile alinmamasi gereken bir kart daha önceden alındıysa oynadiğin oyuna göre değişkenlik gösterir yeni çıkan oyunlari oynatmaz can sıkar Cs:go ve Lol gibi oyunlar rahat oynatir.Şu an 1050 Ti günümüz için yeterli mi yoksa ekran kartı yenilemeli miyim?
Kişiye göre değişir diye zaten en başta belirttim.Bu nasıl bir mantık? Yetersiz görüntü kalitesi ve düşük FPS'te bir noktadan sonra keyif alınmasını geçiyorum göz yorup baş ağrıtacaktır. Ben RTX 2070 için para ödemem ancak bir kullanıcının 1050 Ti'ı içinde sırtını sıvazlayamam. Seneye ne olacak? Low'a alıp mı oynayacak? Youtube'tan oyun videolarını izlesin daha iyi.
Gülmeye gerek yok bence. Metro exodus gibi bir oyunda medium ayarlarda 1080p de ortalama 60 fps veren bir karttan bahsediyorsak günümüz için yeterlidir. Sen illa 1440p ya da 2160p ultra ayarlarda oynamam lazım diye diretirsen ya oyun konsolun vardır yada i9-9900k işlemciye 2080 ti ekran kartı takmışsındır.Günümüz için yeterli? Buna GTX 1050-Ti bile güler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.