1050 Ti Sistem Açılırken Takılması Ve Donması

Thamade

Megapat
Katılım
5 Eylül 2016
Mesajlar
445
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bilgisayarıma 1050 Ti takınca bilgisayar açılıyor ama Windows ekranında görüntü donuyor.

İşlemci: i5 2400 3.1 GHz
RAM: 2x4 GB 1333GHz
PSU: 430W EVGA 80+
Anakart: H-Cupertino2-H61-uA TX (Cupertino2)
Eski GPU: AMD Radeon HD 7450
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakart daha önce forumda 750Ti takılı sistemde de aynısını yapmış. Chipset'leri desteklemiyor olabilir ancak emin değilim. Yinede farklı bir görüntü çıkışı deniyebilirsiniz. Örneğin HDMI kullanıyorsanız DVI çıkışı deneyin.
 
Bilgisayar açılırken 10 dk bekleyince açılıyor. Bu yetmezmiş gibi aygıt yöneticisine girince, ekran kartı görünüyor fakat kod 43 hatası veriyor. DDU ile tüm sürücüleri kaldırdım, kurdum, bios güncelledim ama bu sorun devam ediyor. Son olarakta, bilgisayarın güç kablosunu çektikten sonra bilgisayarı açma tusuna basıyorum 2-3 saniye açılır gibi fanlar dönüyor ve duruyor.

Yardımcı olabilirmisiniz @Recep Baltaş bey. Şimdiden, peşin peşin teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı