10500TL'ye R5 5600X sistem toplama

Ghost Of Batman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör dahil 10500TL'ye R5 5600X'li M.2 500GB'lık SSD'li sistem toplar mısınız? İtopya'dan olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an İtopya'da 3060 Ti'li sadece 3 tane sistem var, ikisi Intel sistem biri de 19000 TL'den başlıyor 10500 TL'ye düşmez.
Ekran kartı stoğu bekleyin deyeceğim ama İtopya'da F/P ekran kartları yok. İtopya zorunlu mu?
Özellikle 3060 Ti sistemlerden bahsettim. Bu bütçede daha düşük bir kart kullanmak mantıksız.

Ekran kartı ne olacak?

Ekran kartını daha sonra RTX 3060 Ti alacağım.Gtx 1660S yeterli
Şu an İtopya'da 3060 Ti'li sadece 3 tane sistem var, ikisi Intel sistem biri de 19000 TL'den başlıyor 10500 TL'ye düşmez.
Ekran kartı stoğu bekleyin deyeceğim ama İtopya'da F/P ekran kartları yok. İtopya zorunlu mu?
Özellikle 3060 Ti sistemlerden bahsettim. Bu bütçede daha düşük bir kart kullanmak mantıksız.
İtopya maalesef zorunlu.Hazır sistem olmasına gerek yok.Parçaları tamamlayın yeter

Ekran kartını daha sonra RTX 3060 Ti alacağım.Gtx 1660S yeterli

İtopya maalesef zorunlu.Hazır sistem olmasına gerek yok.Parçaları tamamlayın yeter
İtopya'dan zor gibi, parçalar olmuyor genelde. Yine de akakçe üzerinden kendim için düşündüğüm sistemi atayım ben, fikrin oluşur en azından.
8263TL yapıyor.
Ekran kartı için 2250 bütçen kalıyor, ne bulabilirsen idarelik.

@adam gibi adam 1050 ti hocam birşeyi yanlış mı yapmışım acaba? Sorgulamak için değil merak ettiğimden soruyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı